WHATSAPP FOR BUSINESS

SYMPATHIEK

MERKONAFHANKELIJK

OBJECTIEF

WHATSAPP FOR BUSINESS

Communiceer nog sneller en makkelijker met jouw klanten!

WhatsApp is met 12,5 miljoen gebruikers het grootste sociale netwerk in Nederland. En maar liefst 9,7 miljoen Nederlanders maken dagelijks gebruik van WhatsApp. Veel ondernemers beschikken al over een WhatsApp for Business account. Vaak is dit gekoppeld aan een apart mobiel nummer. Maar is het niet veel netter om een vast nummer te gebruiken?

Door WhatsApp aan je vaste telefoonlijn te koppelen kun je inkomende berichten op één locatie binnen laten komen. Met onze handige tool kun je berichten vanuit WhatsApp gemakkelijk vanaf je pc of laptop beantwoorden. Maak je gebruik van Microsoft Teams? Dan is een koppeling snel gemaakt! Zo kunnen jij en je collega’s WhatsApp-berichten binnen de bekende Teamsomgeving beantwoorden.

Wil jij ook efficiënter en gemakkelijker communiceren door de mogelijkheden van WhatsApp te benutten? Neem contact met ons op en we helpen je graag met het inrichten van de tools!

INTEGRATIE MET MICROSOFT TEAMS

Creëer een centraal communicatiepunt voor jouw klantenservice

VAN WACHTRIJ NAAR WHATSAPP

Zet telefoontjes naar een drukke helpdesk om naar een WhatsApp bericht

KOPPELING MET CRM

Koppel je CRM-systeem zodat de juiste klantenkaart omhoog schiet

CONTACT WIDGET

Plaats een contact widget op je website. Klant kiest type contact: WhatsApp, e-mail of telefonisch.

NEEM CONTACT OP

Wil jij weten wat WhatsApp for Business voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact op met Stefan Zijlstra of maak een afspraak.