Microsoft Silver Partner banner

MICROSOFT SILVER PARTNER

Wij kunnen met trots zeggen dat wij Microsoft Silver Partner zijn. Het Silver Partnership biedt ons de kans om direct met Microsoft samen te werken. Zo bieden wij onze klanten niet alleen de beste software en hardware, maar zijn wij hét aanspreekpunt voor alle producten en diensten van Microsoft.

MICROSOFT

Microsoft heeft zich sinds de oprichting in 1975 ontwikkeld tot een toonaangevend merk op het gebied van software en hardware. En met de introductie van de Microsoft Surface-serie biedt Microsoft voor iedere zakelijke gebruiker een perfecte oplossing.

MICROSOFT SURFACE

Het assortiment omvat niet alleen laptops en tablets, maar ook slimme 2-in-1-devices en interactieve whiteboards.

MICROSOFT 365

Hét meest complete softwarepakket voor de zakelijke gebruiker. Naast de vertrouwde programma’s biedt Microsoft online werkplekken aan.

Microsoft Silver Partner

DE VOORDELEN VAN EEN MICROSOFT SILVER PARTNER

Als Silver Partner leveren wij alle bekende producten en diensten van Microsoft. Niet alleen de software, maar ook de benodigde hardware en support. Het partnership toont aan dat onze medewerkers beschikken over kennis van de software en hardware van Microsoft. Wij kunnen door deze status bovendien snel en direct schakelen om eventuele storingen en problemen voor onze klanten op te lossen.

AFSPRAAK MAKEN

Wil jij weten wat de producten en diensten van Microsoft voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met Stefan Zijlstra.