GCC PRINT PROFESSIONALS: “GEEN KLANT, MAAR AMBASSADEUR.”

TéGéTèl en GCC Print Professionals werken sinds jaar en dag samen. Samenwerken, dat is meer dan klant zijn. En dat is precies wat de relatie tussen de twee bedrijven beschrijft.

GCC PRINT PROFESSIONALS

GCC print professionals kent u misschien reeds als GCC personal printers. Eind vorig jaar verhuisde het bedrijf naar een nieuwe locatie en om deze professionalisering te benadrukken, veranderde ook de naam. De print professional startte bijna dertig jaar geleden als koerier, transformeerde naar Gorcumse Copieer Centrale en is inmiddels uitgegroeid tot full service print- en drukwerkbedrijf. Innovatie zit dus in het DNA. Door het aanbieden van echt specifieke oplossingen voor de vraagstukken van haar klanten, heeft GCC bewezen geen hinder te ondervinden van internetdrukkers. GCC is er voor haar klanten, voor elk print- en drukwerkvraagstuk.

GCC Print Professionals logo

GCC PRINT PROFESSIONALS

GCC Print Professionals is gevestigd in Gorinchem en levert digitaal drukwerk.

SAMENWERKING

Hoe de samenwerking met TéGéTèl precies tot stand kwam, dat kan Yolanda Havelaar, verantwoordelijk voor administratie en office bij GCC, niet precies meer vertellen. Het is simpelweg te lang geleden. Sinds de start van TéGéTèl is GCC klant. Maar inmiddels is het meer dan dat: de relatie is wederzijds en TéGéTèl neemt ook diensten af bij GCC. “Dat is iets wat wij belangrijk vinden in ondernemerschap. Samenwerken, ambassadeurs zijn van elkaar en voor elkaar, verbinden. TéGéTel verzorgt al onze telecom. Wij printen onder andere hun relatiemagazine, huisstijldrukwerk en de kersverse corporate brochure. Dat is toch mooi, als twee bedrijven elkaar zo helpen?” aldus Frank den Hollander, eigenaar van GCC print professionals.

NIEUWE TELEFOONCENTRALE

TéGéTèl realiseerde een nieuwe centrale in het nieuwe pand van GCC, zodat ook de huurders van de kantoorruimtes op de eerste verdieping gebruik kunnen maken van de telecomdiensten. Ook het advies om op deze locatie glasvezel aan te leggen, heeft GCC opgevolgd. En net als op de oude locatie, maakt GCC gebruik van Voice over IP, om kosten te besparen.

Een verhuizing is een bijzonder moment. Voor GCC was de relocatie ook de gelegenheid om bestaande relaties onder de loep te nemen en eventueel andere partners te overwegen. De keuze voor TéGéTèl was echter al weer gauw gemaakt. De betrouwbaarheid van TéGéTèl, snelle oplossingen, prettige en persoonlijke klantenservice spraken in het voordeel. Maar het was de wederzijdse relatie die de doorslag gaf. “Want ambassadeur zijn, dat is beter dan klant. Daar kan geen offerte tegenop.”