VACATURE ICT ENGINEER

SYMPATHIEK

MERKONAFHANKELIJK

OBJECTIEF

VACATURE ICT ENGINEER

FULLTIME

Je komt terecht in een ambitieus, collegiaal en jong team met doorgroeimogelijkheden. Je krijgt ook de mogelijkheid om diverse certificaten te behalen en trainingen te volgen op gebied van VOIP, Microsoft, Security, Cloud etc. In het bezit zijn van een rijbewijs is een absolute must, want je rijdt natuurlijk straks rond in je auto die je van ons krijgt. Ook voorzien wij jou van alle devices (laptop, telefoon etc.) en software, zodat jij je werk goed kan uitvoeren.

Regelmatig organiseren wij team-uitjes. Je komt in een hecht team terecht, waarbij iedereen elkaar ondersteunt. We hebben een platte en open organisatiestructuur. Wij hechten waarde aan een omgeving waarin iedereen zich veilig voelt en snel kan schakelen.

WAT ZOEKEN WIJ?

Je hebt brede interesse in onze ICT-producten en blijft ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. ICT is namelijk jouw passie. Onze klanten zijn voornamelijk MKB-ers en deze voorzien wij van de beste service. Wij verwachten dit ook van jou. Je wilt je voor langere tijd binden aan onze organisatie, kan uitstekend samenwerken en je wilt je inzetten om TéGéTèl te laten groeien.

Het gaat om een fulltime functie en je bent op korte termijn beschikbaar. Opleidingsniveau MBO 4 is een minimale vereiste. Salarisindicatie is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.

CHECKLIST

  • Je beschikt minimaal over een relevante MBO niveau 4 opleiding.

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring.

  • Je bent in staat om datacenters te beheren en netwerken te installeren.

  • Je hebt kennis van Microsoft 365/ SharePoint/Teams en Microsoft servers 2016/2019/2022

  • Je monitort de lopende processen en stuurt bij waar nodig.

Stefan Zijlstra

Heb je nog vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Stefan Zijlstra op 085 – 04 79 777.
of solliciteer via de “Solliciteren” Button

MAAK KENNIS MET TÉGÉTÈL | HBA

TéGéTèl is de sympathieke en merkonafhankelijke ICT- en telecomspecialist.