MICROSOFT INTUNE
BEHEER ALTIJD EN OVERAL MET INTUNE

Beheer jouw apparaten eenvoudig op afstand met Microsoft Intune: de totaaloplossing voor cloud-based beheer.

MICROSOFT INTUNE
TOTAALOPLOSSING VOOR CLOUD-BASED BEHEER

Beheer jouw apparaten eenvoudig op afstand met Microsoft Intune: de totaaloplossing voor cloud-based beheer

SYMPATHIEK

MERKONAFHANKELIJK

OBJECTIEF

MICROSOFT INTUNE

TOTAALOPLOSSING VOOR CLOUD-BASED BEHEER

Met Microsoft Intune beheer je eenvoudig al jouw apparaten via de cloud. Onze totaaloplossing omvat software-installatie en -updates, malwarescans en functionaliteiten die op afstand kunnen worden beheerd. Of het nu gaat om telefoons, laptops, desktops of tablets, met Microsoft Intune bieden wij een complete oplossing voor het beheer van al jouw apparaten. Ontdek hoe je jouw bedrijf nog efficiënter kunt maken met Microsoft Intune.

ONTVANG JOUW LAPTOP DIRECT WERK-KLAAR MET MICROSOFT INTUNE!

Stel je eens voor: je ontvangt een nieuwe laptop van je IT leverancier en zodra je deze aanzet, kun je direct aan de slag. Geen gedoe meer met het handmatig installeren van de benodigde apps en programma’s en het instellen van je gebruikersnaam en wachtwoord. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar met Microsoft Intune is dit nu mogelijk. Door gebruik te maken van Intune wordt jouw apparaat automatisch geconfigureerd en gepersonaliseerd met al jouw benodigde apps en instellingen, zodat je direct kunt beginnen met werken. Ervaar het gemak van Intune en bespaar tijd en moeite bij het inrichten van je devices.

TéGéTèl | HBA is gevestigd in Gorinchem.
Je kunt altijd bij ons terecht voor advies en meer informatie. En als het nodig is, zijn we snel bij jou op locatie.

Wil jij meer weten over Microsoft Intune? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvende demonstratie op ons kantoor in Gorinchem.

VEILIGHEID

Altijd up-to-date en voorzien van optimale beveiliging.

ZEKERHEID

Alle belangrijke data beschikbaar via cloud-based beheer met Microsoft Intune.

FLEXIBILITEIT

Je kunt het aantal beheerde apparaten op- en afschalen.

END POINT MANAGEMENT

Endpoint management is een essentiële methode voor bedrijven om de beveiliging, het beheer en de efficiëntie van hun apparaten en netwerken te verbeteren. Met onze dienst maak je end point management eenvoudig en efficiënt. Onze tool monitort en beheert alle apparaten en netwerken, zodat alles up-to-date blijft en eventuele problemen snel worden opgelost. Wij houden alle hardware problemen in de gaten. Met onze beheeroplossing zorg je ervoor dat de gehele beheerproces over jouw IT- omgeving simpel en snel verloopt.

IT security

END POINT PROTECTION

End point protection is een extra beveiliging met virusscanners en spamfilters. Wij werken samen met verschillende partners om complete oplossingen op het gebied van end point management en end point protection te leveren. Wij werken samen met Withsecure™ en een geavanceerd spamfilter. Zo bieden wij complete beveiliging voor al jouw apparaten en devices en zorgen wij dat jouw bedrijf beveiligd is tegen virussen en andere cyberbedreigingen.

AFSPRAAK MAKEN

Wil jij meer weten over Intune en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak met onze accountmanagers. Wij laten je graag in een live demo op ons kantoor in Gorinchem zien welke voordelen werken met Microsoft Intune jouw organisatie kan bieden!

afspraak maken

AFSPRAAK MAKEN

Wil jij meer weten over Intune en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak met onze accountmanagers. Wij laten je graag in een live demo op ons kantoor in Gorinchem zien welke voordelen werken met Microsoft Intune jouw organisatie kan bieden!

afspraak maken
Microsoft Intune

BESCHIKBAAR VOOR ALLE APPARATEN

Bij TéGéTèl | HBA begrijpen we dat het gebruik van verschillende apparaten en besturingssystemen in jouw bedrijf normaal is. Daarom bieden wij een flexibele oplossing voor al jouw IT-beheer behoeften. Of je nu Windows, Android of iOS gebruikt, Microsoft Intune ondersteunt alle (mobiele) apparaten met de nieuwste besturingssystemen. Dit betekent dat je met één tool alle apparaten kunt beheren, waardoor het beheerproces een stuk eenvoudiger wordt.

AUTOMATISEREN MET MICROSOFT INTUNE

Wij regelen alles op afstand als het gaat om softwarebeheer, waardoor je tijd en moeite bespaart. Door het gebruik van profielen kunnen we automatisch specifieke software uitrollen voor een bepaalde groep medewerkers. Maak het beheer van jouw IT-omgeving een stuk sneller en efficiënter met onze beheeroplossing. Neem contact met ons op om te zien hoe we jou kunnen helpen.

Microsoft Intune

MICROSOFT INTUNE: CLOUD-BASED END POINT MANAGEMENT

SIMPELE OVERSTAP NAAR MICROSOFT INTUNE

Wil je snel en eenvoudig overstappen? Wij zorgen we voor een naadloze overgang naar jouw nieuwe IT-beheer oplossing. Wij helpen je graag bij het inrichten van jouw IT-beheer op de manier die het beste bij jouw bedrijf past. We kijken samen welke profielen, rechten en permissies aangepast moeten worden. Na het instellen hoef je alleen maar opnieuw in te loggen en alles wordt vernieuwd volgens jouw wijzigingen. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om over te stappen naar een nieuwe IT-beheer oplossing. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met onze snelle en efficiënte IT-oplossingen.

Microsoft Intune

DE ICT- EN TELECOMSPECIALIST IN GORINCHEM

TéGéTèl | HBA is de sympathieke ICT- en telecomspecialist voor het midden- en kleinbedrijf in Gorinchem. Wij leveren vanuit ons kantoor in Gorinchem complete ICT- en telecomoplossingen aan ondernemers en bedrijven in de regio Rijnmond, Drechtsteden en Rivierenland. Op zoek naar een betrouwbare ICT- en telecomspecialist in Gorinchem voor jouw online werkplek? Zoek niet verder en maak snel een afspraak! Je bent altijd welkom op ons kantoor in Gorinchem.

AFSPRAAK MAKEN

Wil jij weten wat Microsoft Intune voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met onze accountmanagers voor het maken van een afspraak.