WITHSECURE™
BEVEILIGING VOOR JOUW DEVICES

WithSecure™ zorgt voor een optimale beveiliging van al jouw (mobiele) devices.

 MET WITHSECURE DIRECT AL JE DEVICES BEVEILIGD

WithSecure Protection Service for Business beschermt al je apparaten tegen alle mogelijke bedreigingen, van ransomware tot datalekken. De oplossing biedt bescherming voor Mac- en Windows-computers, smartphones met iOS en Android en diverse serverplatforms.

WithSecure Protection Service for Business is een zeer uitgebreide softwareoplossing voor endpoint bescherming. De oplossing biedt een antwoord op uitdagende zakelijke beveiligingsvraagstukken, maar vergt geen noemenswaardige beheer- of onderhoudsinspanning.

Je regelt alles zelf via een centrale beheeromgeving. Daar kun je de installatie, het beheer en de bewaking van uw apparaten managen. De software wordt automatisch bijgewerkt zodat je altijd beschermt bent tegen de nieuwste virussen en malware. Zo worden aanvallen van buitenaf voorkomen.

WITHSECURE ELEMENTS FOR MICROSOFT 365

Bijna alle malware wordt via e-mail bezorgd. Mensen klikken altijd op de verkeerde dingen, maar met WithSecure Elements voor Microsoft 365 is jouw organisatie beschermd tegen zelfs de meest geavanceerde e-mailbedreigingen. Het is eenvoudig te implementeren en levert het hoogste detectiepercentage op de markt.

Elements voor Microsoft 365 is ontworpen om een krachtige extra laag toe te voegen aan de systeemeigen beveiligingsfuncties van Microsoft 365, zodat je beschermd blijft tegen zelfs de meest geavanceerde phishing, schadelijke inhoud en gerichte aanvallen.

Elements for Microsoft 365 maakt deel uit van WithSecure Elements, het complete platform dat alles levert, van vulnerability management en collaboration protection tot endpoint bescherming en detectie en respons – beheerd vanuit één enkele security console. Gebruik individuele oplossingen voor specifieke behoeften of verkrijg volledige bescherming door ze allemaal te combineren.

WAAROM WITHSECURE ELEMENTS FOR MICROSOFT 365?

  • UITGEBREIDE BESCHERMING VOOR OFFICE 365

    De vooruitlopende technologie van WithSecure voor detectie en incidentrespons biedt bescherming tegen geavanceerde e-mailaanvallen.

  • IN EEN PAAR MINUTEN INZETBAAR

    De oplossing is makkelijk te beheren en maakt gebruik van integratie tussen cloud oplossingen, zodat er geen middleware of andere software is benodigd.

  • EEN BETAALBARE KEUZE

    Je kunt jouw onderneming beschermen met geavanceerde beveiligingstechnologie zonder de kosten van jouw e-mailbeveiliging op te drijven.

WITHSECURE EN KPN EEN MKB

FACTSHEET WITHSECURE

Wil je meer weten over WithSecure Protection Service for Business? Download dan de factsheet met alle informatie over deze softwareoplossing.

GOED OM TE WETEN

Ja. Maar WithSecure Protection Service for Business is meer dan alleen een antivirusprogramma. Het is een bedrijfsbrede beveiliging van endpoints, communicatie, samenwerking en gegevensopslag. Deze oplossing werkt op elk device (tablets, smartphones en computers) en voor elke medewerker. De software vergt geen hardware zoals servers of onderhoud. Daarnaast is de beheeromgeving zo eenvoudig mogelijk ingericht. Er is geen specialistische kennis nodig om met dit pakket te kunnen werken.

WithSecure is een beursgenoteerd Fins cybersecurity bedrijf dat bestaat sinds 1988 en beveiligingssoftware voor de consumenten- en zakelijke markt ontwikkeld. WithSecure is het enige cybersecuritypakket op de markt dat tot zes keer een Best Protection Award van AV-Test heeft gewonnen. Het staat wereldwijd bekend als een van de meest gebruikte en veilige securityoplossingen.

Nee. Maar je kunt uw KPN EEN MKB Internet abonnement heel eenvoudig aanvullen met een licentie van WithSecure. Per mobiel device betaal je daar €2 per maand voor. Een licentie voor een computer of server kost €3,50 per maand. Neem contact op met ons salesteam om WithSecure toe te voegen aan jouw abonnement.

Via een eigen beheeromgeving kun je alle apparaten in uw bedrijf zoals smartphones, tablets en laptops toevoegen aan een totaaloverzicht. Hierin beheer je ook alle licentiecodes en kun je monitoren waar eventuele securityrisks bestaan. Na aanmelding voor WithSecure ontvang je instructies hoe u deze beheeromgeving zelf kunt gebruiken.

Nadat WithSecure is toegevoegd aan jouw zakelijke internetabonnement bij KPN ontvang je de licentiecodes per mail. Voor elk device ontvang je een aparte code.

Neem contact op met onze help- en supportdesk via 085-0479777. Zo kunnen wij je helpen aan een nieuwe licentiecode.

AFSPRAAK MAKEN

Wil je meer weten over het beveiligen van jouw devices met WithSecure™? Neem dan contact op met onze accountmanagers voor het maken van een afspraak.