SAMSUNG GALAXY UNPACKED 2024

Het Samsung Galaxy Unpacked-event stond in teken van empowering people to unlock their potential met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van artificial intelligence en de nieuwe Samsung Galaxy S24.

ARTIFICIAL INTELLIGENCE

Samsung zet met de nieuwe Galaxy S24-serie in op het gebruik van artificial intelligence (AI) om dagelijkse taken gemakkelijker en sneller te maken. Real-time vertalingen in telefoongesprekken en berichten, handige functies voor het veilig gebruik van de telefoon in de auto en met een simpele druk op de knop aantekeningen van meetings organiseren en delen met collega’s: het kan allemaal met de nieuwe Samsung Galaxy S24.

Tijdens het event kwam ook het onderwerp veiligheid uitgebreid aan bod. Samsung werkt op het gebied van artificial intelligence samen met Google en maakt gebruik van Google Gemini: het AI-model van Google. Het gebruik van on-device artificial intelligence zorgt dat data beter is beveiligd.

SLIM ZOEKEN

Niets zo vervelend als op social media producten in foto’s te zien en die niet direct te kunnen bekijken. Gelukkig hebben Samsung en Google daar een oplossing voor met het nieuwe Circle to search: houd de thuisknop ingedrukt en gebruik de S-pen om aan te geven over welk product je meer informatie. Je krijgt onderin het scherm direct relevante links uit Google Search te zien, zonder van app te moeten wisselen.

7 JAAR UPDATES

Opvallend is ook de aankondiging van Samsung dat alle smartphones vanaf de nieuwe Samsung Galaxy S24 minimaal 7 jaar worden voorzien van beveiligingsupdates en minimaal 7 generaties profiteren van updates voor het besturingssysteem. Het is een aankondiging die perfect past in de plannen die Samsung eerder aankondigde op het gebied van duurzaamheid en een einde maakt aan de frustraties van gebruikers van oudere modellen.

Hoe lang beveiligingsupdates worden uitgebracht verschilt per merk en product. Google en het Nederlandse Fairphone maakten eerder bekend hun toestellen langer van (veiligheids)updates te voorzien.

SAMSUNG GALAXY S24

Het instapmodel van de nieuwe S24-serie is voorzien van een 6,2 inch dynamic AMOLED scherm en een 50 MP camera. Liefhebbers van fotografie en het maken van content kunnen met de nieuwe Samsung Galaxy S24 bovendien gebruik maken van artificial intelligence om foto’s te bewerken, verbeteren en video’s eenvoudig om te zetten in slow-motion.

De Samsung Galaxy S24 is verkrijgbaar met 128GB/256GB in de kleuren Amber Yellow, Cobalt Violet, Marble Grey en Onyx Black

SAMSUNG GALAXY S24 PLUS

De Samsung Galaxy S24 Plus is voorzien van een 6,7 inch dynamic AMOLED beeldscherm en een 50 MP camera. Ook dit model is voorzien van alle gemakken die artificial intelligence biedt op het gebied van productiviteit en creativiteit.

De Samsung Galaxy S24 Plus is verkrijgbaar in 256GB/512GB in de kleuren Amber Yellow, Cobalt Violet, Marble Grey en Onyx Black

SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA

De Samsung Galaxy S24 Ultra is voorzien van een 6,8 inch dynamic AMOLED beeldscherm en uitgerust met een krachtige 200 MP camera en digitale zoom. Het nieuwste model is met 256GB/512GB/1TB geheugen perfect voor liefhebbers van fotografie en het maken van content.

De Samsung Galaxy S24 Ultra is verkrijgbaar in de kleuren Titanium Black, Titanium Grey, itanium Violet en Titanium Yellow.

PRE-ORDER NU!

Alle modellen zijn beschikbaar voor pre-order en vanaf 31 januari leverbaar. Neem contact op met onze accountmanagers op 085 – 04 79 777 voor meer informatie en bestellen!