SAMSUNG GALAXY UNPACKED

Het Samsung Galaxy Unpacked-event stond deze keer in het teken van de nieuwste foldable smartphones, de nieuwste Galaxy Watches, Galaxy Buds en natuurlijk de Galaxy Ring. Geruchten over de introductie van de Samsung Galaxy Ring doken de laatste maanden steeds vaker op. Gelukkig bleken de geruchten over een abonnement om van de functionaliteiten van de Galaxy Ring niet meer dan speculatie te zijn. Helaas komt de Galaxy Ring voorlopig nog niet naar Nederland.

SAMSUNG GALAXY RING

Samsung presenteerde tijdens het event de Samsung Galaxy Ring: deze smart ring beschikt over sensoren die inzicht geven in de slaap en gezondheid door o.a. de hartslag en de temperatuur van de huid te meten. Alle gegevens worden met behulp van Bluetooth naar de Samsung Health-app verzonden. De Samsung Galaxy Ring is verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en goud en 9 verschillende maten. Het nieuwste gadget is nog niet verkrijgbaar in Nederland. Het is niet bekend wanneer Samsung de Galaxy Ring in Nederland op de markt brengt.

SAMSUNG GALAXY WATCH 7

Samsung presenteerde tijdens het event ook de nieuwste Galaxy Watch en Galaxy Watch Ultra. Het design van de Samsung Galaxy Watch 7 is niet veranderd, maar op het gebied van hardware zijn een aantal verbeteringen aangebracht. Zo beschikt de Galaxy Watch 7 over een verbeterde optische harstlagmeter en een dual-band GPS-ontvanger. Het nieuwe Watch WearOS brengt een aantal nieuwe functies op het gebied van gezondheid naar de Galaxy Watch. Zo wordt een AGEs-index beschikbaar gesteld en krijgen gebruikers een Energy Score op basis van de verschillende gegevens uit Samsung Health.

De Samsung Galaxy Watch 7 is vanaf 24 juli verkrijgbaar in 40mm en 44mm in de kleuren Green en Cream.

SAMSUNG GALAXY FOLD 6

De Samsung Galaxy Fold 6 brengt een aantal verbeteringen en een nieuw design met rechtere hoeken. Het nieuwste model heeft geen zichtbare vouw meer door innovaties op het gebied van het scharnier en een speciale coating op het display. Het display van de nieuwste Fold is bovendien groter door het verdwijnen van de bezel (rand) om het scherm. De Galaxy Fold 6 is voorzien van een Qualcomm Snapdragon 8 Gen3-soc, 12GB werkgeheugen en een opslag van 256GB/512GB/1TB.

De Samsung Galaxy Fold 6 is van 24 juli verkrijgbaar in de kleuren Silvershadow, Navy en Pink.

SAMSUNG GALAXY FLIP 6

Ook de Samsung Galaxy Flip 6 is voorzien van een aantal mooie updates: de 12MP camera is ingeruild voor een 50MP camera, een vaporchamber voor verbeterde koeling en een betere batterij. Net als de Galaxy Fold 6 is de Samsung Galaxy Flip 6 voorzien van een design met rechtere hoeken: hierdoor is het scherm diagonaal iets groter zonder dat het nieuwste model groter of zwaarder is geworden. De Samsung Galaxy Flip 6 beschikt over een Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3-soc, 12GB werkgeheugen en is verkrijgbaar met een opslag van 256GB/512GB.

De Samsung Galaxy Flip 6 is vanaf 24 juli verkrijgbaar in de kleuren Blue, Yellow, Silvershadow en Mint.

SAMSUNG GALAXY BUDS 3

Het ontwerp van de Samsung Galaxy Buds 3 en de Galaxy Buds 3 Pro is compleet vernieuwd voor een betere bediening. De Galaxy Buds 3 beschikken over active noice cancelling en hebben een IP57 rating voor waterdichtheid.

De Samsung Galaxy Buds 3 zijn vanaf 24 juli verkrijgbaar in de kleuren Silver en White.

SAMSUNG GALAXY BUDS PRO 3

Het ontwerp van de Samsung Galaxy Buds Pro 3 is compleet vernieuwd: het ingebouwde lampje laat zien in welke modus de Buds Pro 3 staan en maakt het makkelijker om deze terug te vinden. De Samsung Galaxy Buds Pro 3 beschikken over een siliconen dop om de te zorgen dat de gehoorgang wordt afgesloten dat jij optimaal kunt genieten van jouw favoriete muziek en gesprekken met active noice cancelling.

De Samsung Galaxy Buds Pro 3 zijn vanaf 24 juli verkrijgbaar in de kleuren Silver en White.

GALAXY AI

Samsung presenteerde tijdens het Unpacked-event in januari de mogelijkheden die Galaxy AI biedt om slimmer en sneller te werken. Google Gemini is de basis voor Galaxy AI en biedt o.a. circle to search en real-time vertalingen. Samsung werkt voor de ontwikkeling van deze toepassingen samen met Google en zal in de toekomst nog meer AI-functionaliteiten voor de verschillende Samsung Galaxy-devices ontwikkelen.

Alle modellen zijn beschikbaar voor pre-order en vanaf 24 juli leverbaar. Neem contact op met onze accountmanagers op 085 – 04 79 777 voor meer informatie en bestellen!