YEALINK

Yealink heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van slimme devices voor conferencing en videobellen. Het assortiment is recent uitgebreid met een aantal Teams-gecertificeerde toestellen: met deze toestellen kan eenvoudig via Microsoft Teams worden gebeld.

Yealink WH66

YEALINK WH66

Hét all-in-one werkstation geschikt voor bellen via Microsoft Teams. Yealink levert met de WH66 een krachtig en veelzijdig toestel dat van ieder device een softphone maakt. Je sluit de WH66 eenvoudig aan op je laptop en kunt direct aan de slag.

Yealink MP54 bureautoestel

YEALINK
MP54

Hét bureautoestel voor bellen via Microsoft Teams. Yealink levert met de MP54 een bureautoestel met ingebouwde Microsoft Teams-applicatie. Zo kun je ook via Microsoft Teams bellen met een optimale geluidskwaliteit.

Yealink W53

YEALINK
W53P

Hét flexibele en schaalbare DECT-toestel . Yealink levert met de W53P een schaalbare DECT-oplossing die perfect past binnen het werken met flexplekken. Het basisstation is geschikt voor de ondersteuning van maximaal 8 handsets.

Yealink T53

YEALINK T53

Hét gebruiksvriendelijke VoIP-instapmodel van Yealink met een optimale geluidskwaliteit.

Yealink T54

YEALINK T54W

Yealink levert met de Yealink T54W een VoIP-telefoontoestel met optimaal gebruiksgemak en audiokwaliteit.

Yealink MeetingBar A20

YEALINK MEETINGBAR A20

De Yealink MeetingBar A20 voor Microsoft Teams Room-systems op Android. Speciaal voor de kleine ruimtes.

Yealink MeetingBar A30

YEALINK MEETINGBAR A30

De alles-in-één Yealink MeetingBar A30 verandert een middelgrote kamer in een speciaal Microsoft Teams Rooms-systeem op Android.

Yealink roomcast

YEALINK ROOMCAST

De Yealink RoomCast is een draadloos presentatie systeem. De RoomCast is geschikt voor iedere vergaderruimte waar productiviteit, samenwerking en eenvoud centraal staan.

Yealink MeetingBoard

YEALINK MEETING BOARD

Het MeetingBoard van Yealink is de perfecte oplossing voor hybride samenwerken.

AFSPRAAK MAKEN

Wil jij weten wat de toestellen van Yealink voor jouw organisatie kunnen betekenen? Maak een afspraak met onze account manager John Hollemans.