KPN MANAGED FIREWALL
OPTIMALE BEVEILIGING

Optimale bescherming van jouw netwerk met de managed firewall van KPN EEN MKB.

FIREWALL

Cybercriminelen vinden steeds creatievere manieren om ongeautoriseerde toegang tot jouw bedrijfsmiddelen te verkrijgen. Ze brengen de veiligheid en continuïteit van je bedrijfsvoering in gevaar door bekende en onbekende kwetsbaarheden te misbruiken. Hackers vallen niet alleen jouw bedrijfsnetwerken aan, zij proberen je medewerkers ook met geavanceerde malware, bots, drive-by-downloads en phishing te misleiden.

Met een firewall zijn je organisatie en medewerkers altijd beschermd tegen deze bedreigingen. Een firewall onderhouden vereist echter tijd en gespecialiseerde kennis.

Heb je die tijd niet, of die kennis niet in huis? Met Managed Firewall van KPN heb je geen omkijken meer naar het beheer van je firewall. Jouw firewall is altijd up-to-date en je netwerk en data zijn altijd goed beschermd.

VEILIG

Altijd een optimale beveiliging van jouw netwerk.

BETROUWBAAR

Profiteer van de betrouwbaarheid en deskundigheid van KPN en TéGéTèl | HBA.

UP-TO-DATE

Altijd up-to-date beveiliging.

Reageer snel op bedreigingen met behulp van realtime inzicht en geautomatiseerde alarmeringen.

Beheer je Managed Firewall op je eigen locatie, vanuit de datacenters van KPN of vanuit een cloud-omgeving.

MANAGED FIREWALL: VEILIG EN BETROUWBAAR

KPN en TéGéTèl|HBA stellen hoge eisen aan onze dienstverlening. Daarom zijn onze diensten gecertificeerd en voldoen deze aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Managed Firewall van KPN is ISO 27001- en ISO 9001-gecertificeerd.

KPN Excellence Partner logo

KPN EXCELLENCE PARTNER

TéGéTèl | HBA is sinds 1996 officieel KPN dealer en heeft in 2016 de status KPN Excellence Partner gekregen. Als Excellence Partner zijn wij gespecialiseerd in het leveren van complete ICT- en telecomoplossingen: dit betekent dat jij als ondernemer één vast en vertrouwd aanspreekpunt hebt, alle producten en diensten op één factuur staan en dat jouw ICT en telecom perfect op elkaar zijn afgestemd. En dat alles met de vertrouwde kwaliteit en service van KPN.

AFSPRAAK MAKEN

Wil jij weten wat de KPN Managed Firewall voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met onze accountmanagers.

AFSPRAAK MAKEN

Wil jij weten wat de producten en diensten van KPN voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze accountmanagers.