BRING CARGO/FRIGO

Bring behoort tot één van de grootste logistieke dienstverleners in Scandinavië en maakt deel uit van de Noorse post. Vanuit het kantoor in Zwijndrecht (NL) worden, naast de Scandinavische landen (Noorwegen, Zweden en Denemarken), eveneens diensten aangeboden naar en van Finland, Groot-Brittannië, Ierland en Spanje.

Anita Groenenboom, Interne IT-specialist: “Bring richt zich voornamelijk op wegtransport, maar we hebben ook alle mogelijkheden voor lucht- en zeevracht. Snelheid, betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid zijn belangrijke kernwaarden voor onze organisatie.

SAMENWERKING MET TÉGÉTÈL

Michael Hill, accountmanager bij TéGéTèl: “Bring en TéGéTèl hebben een langdurige en zeer prettige relatie. In 2006 mocht HBA de eerste mobiele telefoons leveren en de carkits voor de vrachtwagens inbouwen. Toen was de bedrijfsnaam overigens nog Scanex.”

Anita Groenenboom: “In de loop der jaren is de samenwerking flink uitgebreid. Zeker na de overstap naar KPN EEN in 2017. Toen maakte de traditionele telefooncentrale plaats voor een betrouwbare Cloudoplossing. Inmiddels beschikken we over ruim 60 kantoor-/flexplekken. Dat is zeker nu we veel thuiswerken ideaal. Het is een kwestie van een laptop in het docking station plaatsen en je kunt werken!”

Michael Hill: “Ook het aantal mobiele- en data-abonnementen is flink gegroeid. Voor deze abonnementen monitoren wij overigens een eventueel hoogverbruik. We melden dit bij Anita en zo voorkomen we samen onverwachte kosten voor Bring.”

Anita en Michael hebben maandelijks contact. Beiden ervaren dit als prettig en laagdrempelig. Ook Mark van den Ouweland van TéGéTèl is ‘een graag geziene gast’ binnen Bring. Hij is de vaste engineer als het gaat om de infrastructuur op locatie. Daarnaast is er bij andere hulp of gebruikersvragen regelmatig contact tussen Anita en de help- en supportafdeling.