TELECOM
ALTIJD EN OVERAL BEREIKBAAR

Altijd, overal en op ieder device bereikbaar met onze slimme telecomoplossingen.

SYMPATHIEK

MERKONAFHANKELIJK

OBJECTIEF

TELECOM

Altijd en overal bereikbaar met onze slimme telecomoplossingen.
Niets is zo belangrijk als bereikbaarheid. Wij bieden diverse oplossingen op het gebied van vaste en mobiele telefonie. Zo ben je altijd en overal bereikbaar. Of het nu gaat om een eenvoudige vaste of mobiele aansluiting of om een compleet ingerichte telefooncentrale.

ONZE TELECOMOPLOSSINGEN

Wij leveren samen met onze business partners slimme en (kosten)efficiënte telecomoplossingen. Wij werken samen met verschillende vertrouwde providers, zoals KPN, T-Mobile en Vodafone.

VASTE TELEFONIE

Wij bieden diverse slimme oplossingen op het gebied van vaste telefonie. Zo combineer je flexibiliteit en veiligheid zonder problemen met een mooie kostenbesparing. Wij leveren een complete oplossing, inclusief alle benodigde hardware.

MOBIELE TELEFONIE

Wij werken met verschillende business partners zodat wij jou altijd van de beste oplossing op het gebied van mobiele telefonie kunnen voorzien. En natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor de nieuwste smartphones en tablets.

TELEFOONCENTRALE IN DE CLOUD

Wij adviseren onze klanten om te kiezen voor een telefooncentrale in de cloud. Het voordeel van een telefooncentrale in de cloud is dat alleen geïnvesteerd wordt in kennis en service. Wij verzorgen alle onderhoud aan de telefooncentrale en het datacenter.

Een ander belangrijk voordeel van een telefooncentrale in de cloud is de flexibiliteit. Zo kun je maandelijks eenvoudig op- en afschalen. Je hoeft alleen nog maar te zorgen voor voldoende toestellen voor je medewerkers.

ALTIJD BEREIKBAAR MET DE 4G-BACK UP

Je wilt profiteren van voordelig bellen via internet én altijd bereikbaar zijn. Geen probleem met de 4G-back up. Even geen internet? Je schakelt zonder problemen over op 4G en blijft zo altijd en overal bereikbaar.

KPN logo

KPN EXCELLENCE PARTNER

Wij kunnen met trots zeggen dat wij sinds 2017 KPN excellence partner zijn. Als excellence partner werken wij samen met KPN om jou van de beste telecomoplossingen te voorzien. Je profiteert niet alleen van het vertrouwde netwerk van KPN, maar ook van het directe en persoonlijke contact met TéGéTèl | HBA.