“CONSTANT EEN OOGJE IN HET ZEIL.”

Record Auto Onderdelen is gevestigd in Utrecht en levert auto-onderdelen en accessoires aan de particuliere en zakelijke klant. Sinds Michael Agterberg het bedrijf in 1998 overnam groeide het bedrijf fors van 300m2 naar 1400m2 winkel- en opslagruimte. Het team bestaat inmiddels uit ruim 20 mensen, waaronder de 2e generatie Agterberg, zoon Tim.

EEN STAPJE HARDER LOPEN

Tim Agterberg: “Wij onderscheiden ons op verschillende fronten. Onze medewerkers zijn deskundig en beschikken over een enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Ook kennen we heel veel klanten persoonlijk en doen we er alles aan om geen nee te hoeven verkopen. Een stapje harder lopen om een tevreden klant te krijgen is hier een vanzelfsprekendheid. Dat geldt overigens ook voor de medewerkers die dagelijks de bestellingen rondbrengen.

WIJ DELEN DEZELFDE KERNWAARDEN

Veel van deze kernwaarden zie ik ook terug in de relatie die wij met TéGéTèl hebben! De persoonlijke relatie en de kennis van zaken bijvoorbeeld. Dat gaf ons destijds het vertrouwen om naast de telecomdiensten ook de IT bij TéGéTèl onder te brengen.

Ze beheren en onderhouden al jaren onze server en monitoren de verbindingen. Het prettige is dat ze constant een oogje in het zeil houden en een eventueel probleem al signaleren voordat wij het zelf doorhebben. De contacten verlopen altijd prettig, zowel met Stefan Zijlstra als met de supportmedewerkers. Wij zijn blij dat we alle communicatiediensten bij TéGéTèl onder één dak hebben ondergebracht!”