Microsoft Accessoires

MICROSOFT ACCESSOIRES

Wij leveren verschillende Microsoft accessoires die te combineren zijn met jouw Microsoft Surface 2-in-1 of Microsoft Surface Laptop.

SURFACE ARC MOUSSE

De Surface Arc Mouse is slank, licht en eenvoudig mee te nemen op reis. Het apparaat is zo ontworpen dat het comfortabel in je hand ligt en plat kan worden dichtgeklapt zodat het eenvoudig in je tas past.

SURFACE PEN

De pen voelt licht en dun, waardoor hij gemakkelijk vast t houden is. De Surface Slim Pen laat je in real time schrijven. Zo zijn aantekeningen snel gemaakt. De Slim Pen is oplaadbaar, zowel draadloos als via een USB-C oplaadstation.

Surface Dock

SURFACE DOCK 2

Geef je laptop meer kracht. De Surface Dock 2 transformeert je Surface in een desktop-pc met een 199 W voeding waarmee je de meeste Surface-apparaten kunt opladen, plus USB-C®¹-poorten die de twee 4K-monitors bij 60 Hz ondersteunen. Sluit simpelweg de Surface Connect-kabel aan om je apparaat op te laden en toegang te krijgen tot externe monitoren, een toetsenbord, muis en nog veel meer.

Surface Keyboard

SURFACE TYPE COVERS EN KEYBOARDS

Transformeer je Surface-tablet in een laptop met de Surface Keyboards. Bescherm je Surface  met een Surface Type Cover, beschikbaar in verschillende kleuren.

Surface Dial

SURFACE DIAL

Surface Dial is een volledig nieuwe manier om op de meest natuurlijke, meeslepende manier te communiceren en te creëren met technologie. Je kunt fysieke hulpmiddelen in de digitale wereld opslaan, aanpassen, openen, navigeren en een nieuwe vorm geven.

Surface Headphone

SURFACE HEAPDHONES

De Surface Headphone is ontworpen voor een hele dag draagcomfort, een betere geluidskwaliteit en een lange levensduur van de batterij. Bovendien zijn de Surface Headphones voorzien van spraak- aanraak- en vingertopbediening met 13 niveaus van actieve ruisonderdrukking. Zo kan je ongestoord werken.