VOICEWORKS PARTNER EVENT

Afgelopen maandag is Stefan Zijlstra van TéGéTèl | HBA door onze partner Voiceworks geïnterviewd over onze diensten en onze visie voor het komende jaar. Stefan sprak o.a. over Microsoft Teams, clouddiensten en met verschillende nummers bellen vanaf 1 apparaat.

“Met mijn mobiel heb ik alles op zak. Ik kan mijn collega’s bellen met hun eigen extensienummer. Zonder dat ik een app moet gebruiken. Gewoon bellen zoals ik dat gewend ben op mijn mobiele telefoon. Ik kan met 1 SIM-kaart bellen met verschillende nummers: mijn zakelijke 06-nummer, mijn privénummer en mijn vaste 085-nummer. En ben ik op kantoor dan schakel ik over naar mijn softphone. Zo kan ik via mijn laptop bellen en profiteer ik van de integratie met ons CRM-systeem. Ik vind het handig dat ik zo altijd maar met één telefoon rond hoeft te lopen.”

HOE ZIET STEFAN DE TOEKOMST?

“Het bellen via Microsoft Teams wordt steeds meer gebruikt. Nu is dat nog een optie, maar dat gaat in de toekomst veranderen. Het hybride werken en samenwerken wordt steeds belangrijker voor bedrijven én medewerkers. Microsoft Teams is een mooie allround tool om op kantoor én op afstand met elkaar te werken en communiceren. Ik denk dat het bellen via Teams in de toekomst dan ook normaal zal worden. En dat kan niet alleen via de mobiele telefoon of laptop. Het nieuwste toestel van Yealink – de Type WH66 – is ook geschikt voor bellen via Teams.”

Stefan Zijlstra
Stefan Zijlstradirecteur
Ik zet mijn passie voor ICT in om voor jou de allerbeste ICT-omgeving te creëren.

TéGéTèl | HBA bestaat 25 jaar

Het magazine van juli staat dan ook in het teken van deze bijzondere mijlpaal. Wij blikken in deze speciale editie terug op onze geschiedenis én kijken naar de toekomst.

“Het interview wordt binnenkort uitgewerkt in de vorm van een bedrijfsvideo, maar wij hebben meer plannen voor de toekomst. Ik ben bezig met het schrijven van een aantal blogs om onze producten en diensten te beschrijven. En dan zijn we natuurlijk bezig met de nieuwe website. Wij gaan op deze nieuwe site meer focussen op content. Zo is mijn collega Angelique op dit moment bezig met de redesign van onze website en het schrijven van verschillende whitepapers.”