THE SPHERE

Als WithSecure partner waren wij online aanwezig tijdens het #SPHERE22.

Tijdens dit event kwamen diverse sprekers aan het woord. Juhani Hintikka (CEO) sprak het publiek toe met de woorden “No one can solve alle security problems alone.” En dat is precies de reden dat wij samenwerken met verschillende partners om onze klanten de beste oplossing te bieden.

Mikko Hyppönen vertelde in zijn talk meer over de gevolgen van cyberaanvallen in de echte wereld en het gebruik van cyber attacks als wapen in oorlog.

Het verhaal van Mikko klinkt misschien somber, maar we kunnen ons steeds beter beschermen tegen online bedreigingen. “Security is getting better, but we only see the bad news on TV.” Mikko heeft zich in zijn indrukwekkende carrière bezig gehouden met het beschermen van onze digitale veiligheid en de donkerste kant van het internet gezien, maar toch is Mikko een optimist. “I’m an optimist about the internet.”

En dit event laat zien dat we reden hebben om optimistisch te zijn.

Het co-security manifest laat zien dat iedereen in de branche bereid is om samen te komen voor een betere digitale veiligheid door samenwerking en het delen van kennis. Het co-security manifest werd tijdens het event geschreven door partners en andere aanwezigen.