TéGéTèl | HBA en Fore Freedom zetten zich samen in voor een betrouwbare en betaalbare glasvezelverbinding voor ondernemers.

Fore Freedom is als leverancier van glasvezel in diverse regio’s bezig met het aansluiten van glasvezel. Als ICT- en telecomspecialist weten wij van TéGéTèl | HBA natuurlijk als geen ander hoe belangrijk een goede internetverbinding is.

Stefan Zijlstra en Nicole Kalkman gingen vorige week met elkaar in gesprek om dit partnership vorm te geven en de plannen voor de toekomst te bespreken.

Stefan:
“Ik ben erg blij met deze samenwerking, want dat betekent dat we samen kunnen zorgen voor snelle en stabiele internetverbindingen voor ondernemers in de regio. Wij zien dat op steeds meer industrieterreinen verouderde internetlijnen liggen. En met de steeds maar toenemende hoeveelheden data gaat dat in de toekomst echt problemen geven. Wij vinden het belangrijk om hier pro-actief op in te spelen en ondernemers in onze regio te helpen.”

TéGéTèl | HBA en Fore Freedom zetten zich met deze samenwerking in de regio Gorinchem zo veel mogelijk ondernemers te voorzien van een snelle en betrouwbare internetverbinding via glasvezel.

Houd onze website en socials in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, want we zullen de komende periode nog meer industrieterreinen gaan inventariseren en aansluiten.

Op dit moment zijn we bezig in Utrecht.
Lees meer op: https://tegetel.nl/oplossingen/utrecht/

Lees meer over Fore Freedom: https://www.forefreedom.nl/overons

samenwerking TéGéTèl | HBA en Fore Freedom