SAMSUNG GALAXY UNPACKED

Het Samsung Galaxy Unpacked event start met een team creatievelingen dat wanhopig zoekt naar een idee om de nieuwste Samsung Galaxy Flip onder de aandacht te brengen en onthult wat de afbeelding met de aankondiging betekent: de zorgvuldig geplaatste Samsung Galaxy Flip 4 in de aankondiging stelt het ‘greater than’-teken voor. En dat is precies wat Samsung met deze nieuwste generaties foldable phones wil bereiken: verder innoveren en verbeteren.

SAMSUNG GALAXY FLIP 4

Samsung introduceert de Samsung Galaxy Flip 4 als opvolger voor het huidige model. Het model wordt aangekondigd als het ideale model voor content creators: de Galaxy Flip 4 kan namelijk in verschillende standen worden geplaatst tijdens het maken van foto’s en video’s. Het maken van selfies en video’s wordt een stuk makkelijker gemaakt door de live preview op het kleine display: zo kan de krachtigere main camera worden gebruikt in plaats van de front-facing camera. Het scharnier van de nieuwe Flip 4 is kleiner en maakt plaats voor een grotere batterij. Zeker geen overbodige luxe voor een smartphone die zich richt op content creators.

Adam Mosseri (Instagram) vertelde na de presentatie van de Flip 4 meer over de samenwerking tussen Meta (Facebook & Instagram) en Samsung om hun apps te optimaliseren voor de Galaxy Flip 4 en Galaxy Fold 4. Adam Mosseri vertelt dat video steeds belangrijker wordt op Facebook en Instagram: de extra grote batterij van Flip 4 en de nieuwe mogelijkheden om hands-free video op te nemen zouden in de toekomst voor mooie verrassingen kunnen zorgen.

Verkrijgbaar vanaf 26 augustus in de kleuren Graphite, Pink Gold, Blue & Bora Purple.

SAMSUNG GALAXY FOLD 4

Ook de Galaxy Fold krijgt een opvolger in de vorm van de Galaxy Fold 4. Het model is voorzien van een nieuw mechanisme om de telefoon open te klappen. Het nieuwste model is daardoor lichter dan zijn voorganger. En met een grotere batterij en verbeteringen in de perfomance richt Samsung zich met dit model sterk op de zakelijke gebruiker die de smartphone gebruikt om te multitasken.

Verkrijgbaar vanaf 26 augustus in de kleuren Graygreen, Beige & Phantom Black.

SAMSUNG GALAXY WATCH 5

Geruchten over de introductie van een Galaxy Watch 5 Pro werden tijdens het Samsung Galaxy Unpacked Event bevestigd: de Samsung Galaxy Watch 5 Pro richt zich op sportieve gebruikers die zichzelf en hun gadgets tot het uiterste drijven.

Samsung Galaxy Watch 5

GALAXY BUDS PRO 2

Tot slot werden de Galaxy Buds Pro 2 aangekondigd. Ook hier staan kleinere verbeteringen centraal. Zo investeerde Samsung in het optimaliseren van de geluidskwaliteit via Bluetooth, is het ontwerp geoptimaliseerd voor een verbeterde pasvorm en beschikken de Buds Pro 2 over betere noise cancelling.

Wil jij de nieuwste gadgets van Samsung bestellen? Neem dan contact op met onze accountmanagers of de afdeling verkoop.