SAMUNG GALAXY UNPACKED

Het Samsung Galaxy Unpacked-event stond in het teken van de nieuwste Samsung Galaxy Flip 5 en de Samsung Galaxy Fold 5. Het event werd in het Zuid-Koreaanse Seoul georganiseerd en door verschillende sterren bezocht.

INNOVATIE

Het nieuwe scharnier is dé belangrijkste innovatie in deze nieuwe generatie foldable smartphones. Het scharnier is verbeterd en zorgt voor een betere sluiting van de Samsung Galaxy Z Flip 5 en Z Fold 5. Het verbeterde scharnier zorgt bovendien voor een langere levensduur: door de betere sluiting wordt voorkomen dat stof en vuil kans krijgen tussen het (opgevouwen) scherm te komen.

SAMSUNG GALAXY Z FLIP 5

Op het event werd de langverwachte opvolger van de Samsung Galaxy Flip 4 aan het publiek getoond. Geruchten werden vandaag officieel bevestigd met het nieuws dat de Samsung Galaxy Flip 5 is voorzien van een 3,4 inch cover screen. Het nieuwe ontwerp biedt content creators meer ruimte voor het maken van foto’s en video’s. Het scherm laat een preview van de foto/video zien zodat content creators makkelijk zelf hun content kunnen maken.

Content creators profiteren met de nieuwste Samsung Galaxy Flip 5 van een aantal updates op het gebied van fotografie en video. AI Camera helpt om iedereen in beeld te brengen door te zoom automatisch aan te passen. Nightography helpt om ook in situaties met weinig licht mooie foto’s te maken.

Het model is uitgerust met een 12MP camera, 8GB geheugen en verkrijgbaar met 256GB/512GB.

De Samsung Galaxy Flip 5 is beschikbaar in de kleuren Mint, Gaphite, Cream en Lavender.

Je kunt de Samsung Galaxy Z Flip 5 nu bestellen! Neem contact op met onze accountmanagers op 085 -04 79 777. 

SAMSUNG GALAXY Z FOLD 5

Na de presentatie van de Samsung Galaxy Flip 5 was het de beurt aan de nieuwe Samsung Galaxy Fold 5. Het model is populair onder zakelijke gebruikers met dank aan het 7,6 inch scherm en de verschillende tools om altijd en overal te werken. Het nieuwste model integreert de S-pen

Het model is voorzien van een 50MP wide camera, een 12M ultra wide camera en 10MP telelens en verkrijgbaar in 256GB/512GB en 1TB opslag.

De Samsung Galaxy Z Fold 5 is verkrijgbaar in de kleuren Icy Blue, Phantom Black en Beige.

Je kunt de Samsung Galaxy Z Fold 5 nu bestellen! Neem contact op met onze accountmanagers op 085 – 04 79 777.

SAMSUNG GALAXY TAB S9 | TAB S9+ | TAB S9 ULTRA

Samsung presenteerde tijdens het event ook de nieuwste generatie van de Samsung Galaxy Tab S9. De nieuwe Samsung Galaxy Tab S9 is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten: 11 inch, 12,4 inch en 14,6 inch. Het Dynamic AMOLED 2X beeldscherm zorgt voor een scherp en helder beeld en met behulp van de Vision Booster biedt de nieuwe Samsung Galaxy Tab S9-serie ook buiten optimale kijkprestaties. De Snapdragon® 8 Gen 2 zorgt voor optimale prestaties.

Het is het eerste model van de Samsung Galaxy Tab dat beschikt over een IP68-certificering en water- en stofbestendig is. Het ontwerp van de meegeleverde S-pen is aangepast en ook voorzien van een IP68-certificering.

Je kunt de Samsung Galaxy Tab S9 nu bestellen! Neem contact op met onze accountmanagers op 085 – 04 79 777.

SAMSUNG GALAXY WATCH 6

Het nieuwste model in de Galaxy Watch-serie focust sterk op gezondheid met verschillende nieuwe features die helpen om beter te slapen en meer te bewegen. Tijdens het event kondigde Samsung het nieuwe Wear OS 4 aan dat gebruikers helpt om alles uit hun Galaxy Watch te halen. Het nieuwe besturingssysteem komt met dedicated apps voor WhatsApp, Audible en Gmail.

De Samsung Galaxy Watch is verkrijg in 40mm en 44mm in de kleuren Graphite, Gold en Silver.

Je kunt de Samsung Galaxy Tab S9 nu bestellen! Neem contact op met onze accountmanagers op 085 – 04 79 777.

SAMSUNG GALAXY WACTH 6 CLASSIC

Liefhebbers van het klassieke ontwerp van de Galaxy Watch kunnen uitkijken naar de Galaxy Watch 6. Het ontwerp is voorzien van een klassieke uitstraling en uitgerust met de rotating bezzle.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic is verkrijgbaar in 43mm en 47mm in de kleuren Black en Silver.

Je kunt de Samsung Galaxy Watch 6 Classic nu bestellen! Neem contact op met onze accountmanagers op 085 -04 79 777.