Samsung Galaxy Tab S6 maakt mobiliteit innovatiever dan ooit

Samsung heeft een nieuw model toegevoegd aan haar Galaxy Tab S-tabletlijn: de Galaxy Tab S6. Deze premium tablet is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende millennial die op zoek is naar de beste specificaties. De Galaxy Tab S6 beschikt dan ook niet alleen over krachtige hardware, maar biedt ook de nodige interessante innovaties.

De tablet als blikvanger 

Net als voorgaande modellen in de Tab S-lijn is ook de Galaxy Tab S6 een echte blikvanger. De tablet is vervaardigd uit duurzame materialen die het device een luxe look gegeven. Dankzij een gewicht van slechts 420 gram en een dikte van niet meer dan 5,7 mm is de tablet makkelijk mee te nemen. Het 10,5-inch Super AMOLED-display beslaat 84,8 procent van het totale oppervlak, wat zorgt voor een sublieme kijkervaring.

Krachtige hardware 
De Galaxy Tab S6 is ontwikkeld om de hele dag productief te kunnen multitasken. Dat wordt mogelijk gemaakt door de indrukwekkende hardware. Zo wordt het device aangedreven door een 7nm-processor. Dit type processor is niet alleen zeer snel, maar ook energiezuiniger dan zijn voorgangers. Ook de accu van 7040 mAh draagt bij aan de lange gebruiksduur. De tablet komt bovendien beschikbaar in twee modellen; er is een versie met 6 GB werkgeheugen en 128 GB intern opslaggeheugen, en een met 8 GB werkgeheugen en 256 GB intern opslaggeheugen. De opslagcapaciteit is op beide modellen uitbreidbaar met maximaal 1 TB via microSD. De Galaxy Tab S6 is daarnaast de eerste tablet met Dual Camera.

Innovaties voor de S Pen

De stylus van de Galaxy Tab S6, de S Pen, kent een aantal interessante verbeteringen. Deze kan nu magnetisch worden bevestigd aan de tablet, waardoor de kans op verlies kleiner wordt. Ook wat betreft gebruik is het nodige veranderd. Zo kan de tablet nu ook op afstand worden bediend via Air Actions. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld het volume aan te passen of te switchen tussen content, zonder dat de S Pen de tablet aanraakt. Ook kan de S Pen als afstandsbediening worden gebruikt, wat handig kan zijn bij presentaties. Eveneens nieuw is Adjust Window Transparency, waarmee notities op de tablet kunnen worden gemaakt terwijl content, zoals video, wordt afgespeeld.

Ideaal voor de mobiele professional 

Ook op zakelijk vlak heeft de Galaxy Tab S6 veel te bieden. Naast de snelle hardware zijn er diverse functionaliteiten die de tablet veel zakelijke meerwaarde bieden. Via DeX for Tablet kan de tablet eenvoudig in desktopmodus worden gebruikt. Een aanvullende Keyboard Cover maakt typen eenvoudiger, en zorgt voor meer werkruimte op het display van de tablet zelf. Daarnaast zorgen functionaliteiten als Link to Windows voor een betere connectiviteit met de pc. De Galaxy Tab S6 is bovendien de eerste tablet met een optische vingerafdrukscanner ingebouwd in het display. Samen met gezichtsherkenning zorgt dit voor een standaard hoge mate van toestelbeveiliging.

Beschikbaarheid 

De Galaxy Tab S6 is beschikbaar in de kleuren blauw en grijs. Wilt u meer weten of direct reserveren? Bel dan 085 04 70 777, wij helpen u graag!