SAMEN GROEIEN

TéGéTèl | HBA is uitgegroeid tot de ICT- en telecomspecialist voor het midden- en kleinbedrijf in de regio. “Het midden- en kleinbedrijf heeft een aantal unieke uitdagingen als het gaat om ICT- en telecom.” vertelt Stefan Zijlstra. “Wij zien dat ondernemers behoefte hebben aan een partner die deze uitdagingen begrijpt en samen zoekt naar oplossingen. TéGéTèl | HBA is die partner voor het midden- en kleinbedrijf.”
veranderingen

Het midden- en kleinbedrijf is het kloppende hart van onze economie. Net zoals ICT en telecom het kloppende hart van de organisatie is. “Op het gebied van ICT en telecom is de laatste jaren ontzettend veel veranderd. Wij zien dat steeds meer traditionele telecomoplossingen richting de IT bewegen. Neem bijvoorbeeld een telefooncentrale: met hosted telefonie staat deze tegenwoordig gewoon in de cloud. Net zoals onze werkplekken.” legt Stefan uit. “Het is een trend die ondernemers in het midden- en kleinbedrijf mooie kansen biedt. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk de schaalbaarheid van deze oplossingen.” TéGéTèl | HBA biedt ondernemers de flexibiliteit om bijvoorbeeld het aantal werkplekken maandelijks op- en af te kunnen schalen. “Wij zien dat het voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf belangrijk is dat de kosten beheersbaar zijn en dat de flexibiliteit gewaarborgd wordt. Als partner bieden wij graag deze flexibiliteit.”

PARTNERS

TéGéTèl | HBA werkt samen met verschillende partners om een compleet product- en dienstenassortiment te leveren.“Wij beschikken als ICT- en telecompartner over een uitgebreid netwerk met verschillende partners. Wij werken bijvoorbeeld samen met Keeper Security en WithSecure™ om verschillende diensten op het gebied van security aan te bieden. Als KPN Excellence Partner kunnen wij natuurlijk het complete portfolio van KPN leveren. En dan werken we ook nog samen met onze partners Enreach en Fore Freedom.” legt Stefan uit. “Wij bieden samen met Enreach een mooie oplossing voor klantcontact via de website en WhatsApp.”
samen groeien

“Het is voor ons belangrijk dat we samen met onze klanten kunnen groeien. En dat betekent dat we op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen, nauw samenwerken met onze partners en regelmatig contact met onze klanten hebben.” vertelt Stefan. “Wij vinden het belangrijk dat we als partner investeren in onze relaties.” Het midden- en kleinbedrijf laat vaak nog een hoop kansen op het gebied van ICT en telecom onbenut. Wij zien bijvoorbeeld dat het intern ontbreekt aan specifieke kennis en ervaring op het gebied van IT. Als partner kunnen wij hier een belangrijke rol in spelen om te zorgen dat het midden- en kleinbedrijf efficiënt en veilig kan werken.” Het thema ‘samen groeien’ is gekozen om te laten zien dat TéGéTèl | HBA wil investeren in een langdurige relatie. “Wij zien investeren in deze relatie als een voorwaarde voor succes. En dat is dan ook de reden dat onze accountmanagers de komende periode langs komen met een kleine attentie. Wij vonden een plant in een kubus een mooie metafoor.”

AFSPRAAK MAKEN

Het team van TéGéTèl | HBA gaat de komende periode dan ook op bezoek bij verschillende relaties om te kijken welke kansen er voor de toekomst liggen.Wil jij weten wat onze slimme ICT- en telecomoplossingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers.