YEALINK WH66

Het all-in-one workstation geschikt voor bellen via Microsoft Teams.

Yealink WH66

SPECIFICATIES

  • All-in-one workstation 

  • HD audiokwaliteit 

  • DECT-verbinding 

  • 14 uur talk-time 

  • Multiple device connection 

YEALINK WH66

Yealink introduceert met de WH6-series een complete serie all-in-one telefoontoestellen geschikt voor bellen via Microsoft Teams.  

ALL-IN-ONE-WORKSTATION

De Yealink WH66 is met multiple device connection hét all-in-one device voor alle communicatie via de telefoon en populaire applicaties zoals Microsoft Teams.  

Je sluit de Yealink eenvoudig aan op je laptop of desktop met behulp van de meegeleverde USB-kabel en stroomkabel. En via een Bluetooth-verbinding koppel je net zo eenvoudig je smartphone aan de Yealink.  

Je schakelt zonder problemen over van bellen via de telefoon naar bellen via Teams. En met de Yealink WH66 komen alle gesprekken binnen via één device. Nooit meer midden in een telefoongesprek gestoord worden door een inkomende oproep op Microsoft Teams. Of andersom. 

HD AUDIOKWALITEIT

Yealink biedt met de WH66 HD audiokwaliteit. Het Yealink Acoustic Shield vermindert omgevingsgeluiden zodat je ongestoord kunt werken. En met de noise-cancelling microfoon wordt een optimale gesprekskwaliteit gegarandeerd.  

LICHTGEWICHT HEADSET

De Yealink WH66 is voorzien van een lichtgewicht headset. Je kunt kiezen uit de mono (enkele) en dual (dubbele) headset. Zo maak je van de WH66 een all-in-one workstation dat perfect bij jou past. Met een talk-time van maar liefst 14 uur en een draadloos bereik van 160 meter ben je flexibel en de hele dag bereikbaar. En met de ingebouwde Busylight kunnen collega’s en klanten direct zien of je in gesprek bent. 

DRAADLOOS OPLADEN

Je kunt de WH66 uitbreiden met het draadloze oplaadstation (WHC60). Het draadloze oplaadstation maakt dat je smartphone tijdens gebruik opgeladen kan worden, zodat je de hele dag bereikbaar bent.