YEALINK T54W

Het gebruiksvriendelijke VoIP-telefoontoestel met optimale audiokwaliteit

Yealink T54

SPECIFICATIES

  • HD audiokwaliteit 

  • 4,2 inch kleurendisplay

  • Kantelbaar display

  • Yealink Acoustic Shield Technology

  • 21 programmeerbare functietoetsen

  • Telefoonboek voor 1.000 contacten

YEALINK T54W

Yealink introduceert met de T54W een gebruiksvriendelijk VoIP-toestel met HD-audiokwaliteit. Het ergonomisch vormgegeven toestel is uitgerust met een kantelbaar scherm voor optimaal gebruiksgemak.

GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID

De Yealink T54W is voorzien van een 4,2 inch kantelbaar kleurenscherm. En met behulp van het Busy Light Field zie je direct of je collega’s telefonisch beschikbaar zijn. Het toestel is uitgerust met een multifunctionele USB-poort. Zo kan de Yealink T54W worden uitgerust met een (draadloze) headset, worden uitgebreid met een expansion module en kunnen gesprekken op USB-device worden opgenomen. En met 21 beschikbare functietoetsen kun je de Yealink T54W perfect afstemmen op jouw dagelijkse werkzaamheden.

OPTIMALE GESPREKSKWALITEIT

HD-audiokwaliteit en de Yealink Acoustic Shield Technology zorgen voor een optimale gesprekskwaliteit. Het Yealink Acoustic Shield zorgt dat achtergrondgeluiden de gesprekken niet langer verstoren.

HET PERFECTE INSTAPMODEL

De Yealink T54W kan als DECT-basisstation worden gebruikt voor het aansluiten van maximaal 4 handsets. Gebruiksgemak en een optimale audiokwaliteit worden zo slim gecombineerd met mobiliteit en flexibiliteit.