YEALINK T53

Het ideale instapmodel

Yealink T53

SPECIFICATIES

  • HD audiokwaliteit 

  • 3,7 inch zwart-wit display

  • Kantelbaar display

  • Yealink Acoustic Shield Technology

  • 21 programmeerbare functietoetsen

  • Telefoonboek voor 1.000 contacten

YEALINK T53

Yealink introduceert met de T53 een gebruiksvriendelijk VoIP-toestel met HD-audiokwaliteit. Het ergonomisch vormgegeven toestel is uitgerust met een kantelbaar scherm voor optimaal gebruiksgemak.

GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID

De Yealink T53 is voorzien van een 3,7 inch kantelbaar zwart-wit scherm. En met behulp van het Busy Light Field zie je direct of je collega’s telefonisch beschikbaar zijn. Het toestel is uitgerust met een multifunctionele USB-poort. Zo kan de Yealink T53 worden uitgerust met een (draadloze) headset, worden uitgebreid met een expansion module en kunnen gesprekken op USB-device worden opgenomen. En met 21 beschikbare functietoetsen kun je de Yealink T53 perfect afstemmen op jouw dagelijkse werkzaamheden.

OPTIMALE GESPREKSKWALITEIT

HD-audiokwaliteit en de Yealink Acoustic Shield Technology zorgen voor een optimale gesprekskwaliteit. Het Yealink Acoustic Shield zorgt dat achtergrondgeluiden de gesprekken niet langer verstoren.

HET PERFECTE INSTAPMODEL

De Yealink T53 kan als DECT-basisstation worden gebruikt voor het aansluiten van maximaal 4 handsets. Gebruiksgemak en een optimale audiokwaliteit worden zo slim gecombineerd met mobiliteit en flexibiliteit. De Yealink T53 is dan ook hét ideale instapmodel.