SAMSUNG GALAXY TAB ACTIVE3

De Samsung Galaxy Tab Active3 is sterk van binnen en van buiten!

Samsung Galaxy Tab Active3

SPECIFICATIES

  • Display 8 inch

  • 64GB of 128GB

  • 4GB RAM

  • MicroSD van maximaal 1 TB

  • 5 MP voorcamera, 13 MP achter camera

BEELDSCHERM

Het beeldscherm is 8 Inch. De Tab heeft een 13MP camera aan de achterkant en een 5MP camera aan de voorkant. Deze werkt met Google ArCore om de beweging en omgeving te volgen, zodat jouw team AR kan gebruiken om meer interactieve hands-on training en inspecties uit te voeren. Je kunt ook eenvoudig barcodes, QR-codes en ID-documenten vastleggen en scannen.

OPSLAGRUIMTE

De tablet heeft 64 of 128 GB en 4GB RAM. Hij kan tot 1 TB externe opslag uitgebreid worden om snelheid en prestaties te verhogen.

ONTWERP

Het robuuste design van de Tab Active3 is bestand tegen water en stof en tegen een val van 1,5 meter. Draagbaar en compact om je dag mee door te komen.
De tablet draait op de Exynos 9810-processor en is krachtig genoeg om zware bestanden en veeleisende programma’s naadloos uit te voeren.

BIJZONDERHEDEN

De Galaxy Tab Active3 is uitgerust met een krachtige, vervangbare batterij. Je kunt een lege batterij verwisselen met een opgeladen batterij.
Door middel van NFC met EMV Level 1-certficiering kun je eenvoudig de ID’s van jouw medewerkers op verschillende locaties controleren en verandert het apparaat in een mobiel verkooppunt om eenvoudig betaling te verwerken, waar je maar bent!
Je hoeft je handschoenen niet uit te doen. Door de instelling voor touch-herkenning aan te passen, kun je handschoenen aanhouden terwijl je werkt. Ook de S Pen is gemakkelijk te gebruiken. Je kunt zelfs met handschoenen aan notities maken, ideeën vastleggen en tekenen.