MICROSOFT SURFACE PRO 9

Microsoft Surface Pro 9

SPECIFICATIES

  • PixelSense™ Flow Display van 13 inch 

  • Intel® Core™ i5 – 1245U of i7 – 1265U van de 12e generatie 

  • 8GB, 16GB, 32GB (LPDDR5 RAM) 

  • 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB 

  • 2 x USB-C® met USB 4.0/ Thunderbolt™ 4, 1 x Surface Connect-poort en 1 x Surface Keyboard-poort 

  • Vraag de factsheet aan voor alle technische specificaties

MICROSOFT SURFACE PRO 9

De Microsoft Surface Pro 9 is ideaal voor zakelijk gebruik en biedt flexibiliteit en kracht om je de hele dag door te ondersteunen. Dankzij de draagbaarheid van een tablet en de prestaties van een laptop, kun je onderweg productief blijven. De optionele 5G-connectiviteit zorgt ervoor dat je altijd verbonden bent, en de ingebouwde beveiliging geeft je gemoedsrust terwijl je werkt op jouw voorwaarden. Als Microsoft Silver Partner staan we bij TéGéTèl | HBA altijd voor je klaar, mocht je hulp nodig hebben. Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over Surface-producten. Wil je meer weten over de Microsoft Surface Pro 9? Download dan nu de factsheet.

INTEL® CORE™ I7

Keuze tussen een 12e generatie Intel® Core™ i5- of i7. De 5G variant komt met een Microsoft SQ® 3.

SUPPORT

Bij TéGéTèl | HBA zijn wij 24/7 beschikbaar om jou te ondersteunen.

BATTERIJDUUR

Batterij gaat mee tot 15,5 uur en tot wel 19 uur met de 5G variant.

BEVEILIGING

beveiligde kern met TMP 2.0, 5G variant beschikt over een Microsoft Pluton-beveiligingsprocessor.

VEILIG EN SIMPEL BEHEER

Bescherm jouw gevoelige gegevens met de Surface Pro 9 met beveiligde kern, het veilige en betrouwbare Windows 11-apparaat. Vervangbare componenten zorgen voor een langere levensduur van jouw apparaat en besparen kosten op de lange termijn. Met cloud-eerst beheer via Microsoft Endpoint Manager en DFCI heb je altijd en overal toegang tot jouw Surface Pro 9 en de nieuwste beveiligingsupdates. Bewaar jouw gegevens veilig met een verwisselbare harde schijf.

SURFACE ACCESSOIRES

Accessoires maken het verschil op de hybride werkplekken van vandaag. Transformeer de ervaring van jouw medewerkers met accessoires die speciaal zijn ontworpen voor Surface-apparaten. Deze accessoires zijn essentieel voor productiviteit en flexibel werken, ongeacht waar je werkt. Van toetsenborden tot muizen en dockingstations, Surface-accessoires bieden de functionaliteit die nodig is om optimaal te presteren. Deze accessoires zijn speciaal ontworpen om te passen bij jouw Surface-apparaat, waardoor je kunt vertrouwen op naadloze compatibiliteit en maximale prestaties.

WERK NATUURLIJK

Surface Pro 9 met 5G zorgt voor gepolijste en krachtige videogesprekken dankzij de Neural Processing Unit (NPU). Met Automatic Framing en Voice Focus blijf je in beeld en wordt achtergrondgeluid onderdrukt. De Surface Pro 9 biedt professionele prestaties, lange batterijduur en ultradunne draagbaarheid. Pas de kickstand aan voor jouw werkstijl en sluit de Surface Pro 9 aan op krachtige 4K externe beeldschermen voor het ultieme werkstation. Werken waar je maar wilt met de juiste accessoires.