MICROSOFT SURFACE PRO 7+

SPECIFICATIES

  • PixelSense™-scherm van 12,3” met touchscreen

  • Keuze tussen Intel® Core™ i3-1115G4, i5-1135G7 of i7-1165G7

  • 8 GB, 16 GB of 32 GB RAM

  • 128 GB, 256 GB, 512 GB of 1 TB opslagcapaciteit

  • 15 uur batterijduur

  • Vraag de factsheet aan voor alle technische specificaties

INTEL® CORE™ I7

Snel en krachtig met een keuze tussen 11e generatie Intel® Core™ i3, i5 of i7.

SUPPORT

Bij TéGéTèl | HBA zijn wij 24/7 beschikbaar om jou te ondersteunen.

BATTERIJDUUR

Batterij gaat tot 15 uur mee, genoeg voor je werkdag op kantoor of onderweg.

BEVEILIGING

TPM 2.0 chip voor bedrijfsbeveiliging.

MICROSOFT SURFACE PRO 7+

De Microsoft Surface Pro 7+ biedt de veelzijdigheid van een 12,3-inch laptop-naar-tablet. Met de optionele 4G LTE Advanced, snelle prestaties,  batterijduur voor een hele dag en ingebouwde beveiliging is de klassieke en ultralichte 2-in-1 Surface-laptop voor zakelijk gebruik de perfecte partner om alles gedaan te krijgen. Blijf ononderbroken en productief werken op jouw manier en vertrouw op de compatibiliteit met accessoires waar jij of jouw werknemers op kunnen rekenen. Wil je meer weten over de Surface Pro 7+? Vraag dan nu de factsheet aan.

FLEXIBEL WERKEN

De Surface Pro 7+ voor zakelijk gebruik biedt een innovatieve, verstelbare standaard waarmee je het apparaat kunt transformeren van een laptop naar een tablet en zelfs naar een digitaal canvas. Hierdoor is het de ideale keuze voor professionals die flexibiliteit en veelzijdigheid nodig hebben tijdens hun werkzaamheden. Met deze veelzijdigheid en innovatie kun je moeiteloos schakelen tussen verschillende werkmodi en ben je altijd verzekerd van de beste prestaties.

SURFACE ACCESSOIRES

Verbeter je productiviteit met de accessoires van Surface voor zakelijk gebruik. De Surface Pro Signature Type Cover is compact en aanpasbaar met verlichte toetsen en een groot trackpad. Voor de Surface Pen zijn er vier accessoires beschikbaar, waaronder de Surface-pen voor zakelijk gebruik met kantelfunctie en gevoeligheid voor snelle en nauwkeurige notities. De Surface Arc Mouse voor zakelijk gebruik is slank, licht en eenvoudig mee te nemen op reis. Verhoog je productiviteit met deze accessoires voor Surface.