MICROSOFT SURFACE LAPTOP STUDIO

SPECIFICATIES

  • 14,4 inch beeldscherm

  • Intel® Core™ i7-11370H processor

  • 16 GB of 32 GB RAM

  • 256GB/512GB/1TB/2TB SSD

  • Perfect voor de designer of creatieveling

  • 2 x USB 4.0 met ondersteuning voor Thunderbolt™ 4-technologieën

    Vraag de factsheet aan voor alle technische specificaties.

MICROSOFT SURFACE LAPTOP STUDIO

Met de Microsoft Surface Laptop Studio heb je de ultieme creatieve ervaring. Dit apparaat beschikt over een prachtig 14,4 inch beeldscherm dat makkelijk te besturen is met een Surface Pen. Je kunt het beeldscherm in drie verschillende standen gebruiken, waardoor je razendsnel kunt wisselen tussen een laptop en een tekentablet. Geschikt voor alle creatieve professionals of te gebruiken als een laptop met hoogwaardige prestaties. Wil je meer weten? Vraag dan nu de factsheet aan.

Surface Laptop Studio

ONTWORPEN VOOR JOU

Het ontwerp van de Laptop Studio is strak en modern. Met één handbeweging kantel je het scherm vanuit de verticale positie in de ideale tekentafelpositie. Bovendien is de Laptop Studio voorzien van de nieuwste technologieën, zoals de Surface Pen en de Surface Arc Mouse. Personaliseer jouw Studio met deze en andere accessoires voor de ultieme gebruikservaring. Of je nu een creatief professional bent of gewoon op zoek bent naar een krachtige laptop, de Microsoft Surface Laptop Studio biedt de ideale configuratie voor jouw wensen. Laat ons bij TéGéTèl | HBA je helpen bij het samenstellen van de optimale configuratie voor de perfecte gebruikservaring.

KRACHTIG EN VEELZIJDIG

Ervaar de krachtige Surface Laptop, speciaal ontworpen voor moderne professionals. Met quad-core 11e generatie Intel® Core™-processors en NVIDIA® RTX™ A2000 laptop-GPU biedt deze laptop ongelooflijke prestaties voor complexe taken. Efficiënt multitasken wordt mogelijk gemaakt door tot 32 GB RAM en tot 2 TB verwisselbare SSD. De Surface Laptop biedt het hoogste grafische vermogen van alle Surfaces en is de perfecte keuze voor professionals die ongeëvenaarde prestaties nodig hebben. Ontdek nu de krachtige Surface Laptop bij TéGéTèl | HBA, jouw ict en telecombedrijf.

ONTDEK DE SURFACE LAPTOP STUDIO

Werk naadloos met de Microsoft Surface Accessoires. Geniet van de beste digitale pen ervaring tot nu toe met Surface Slim Pen 2 en een prachtig, in de fabriek gekalibreerd PixelSense™ Flow-aanraakscherm met vernieuwingsfrequentie tot 120Hz. Bovendien biedt TéGéTèl | HBA als ICT en telecombedrijf de expertise en ondersteuning die je nodig hebt bij de aankoop van jouw Surface Laptop Studio.