MICROSOFT SURFACE LAPTOP GO 2

Surface Laptop Go 2

SPECIFICATIES

  • 12,4 inch PixelSense™-scherm 

  • 11e generatie Intel® Core™ i5-processor

  • 4GB, 8GB of 16GB RAM

  • 128GB of 256GB SSD

  • 1  USB-C, 1  USB-A aansluiting, 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting en 1 Surface Connect-poort

  • Vraag de factsheet aan voor alle technische specificaties

MICROSOFT SURFACE LAPTOP GO 2

De Microsoft Surface Laptop Go 2 is een zeer lichte laptop en is daardoor gemakkelijk mee te nemen. Door de lange levensduur van de accu kan je de hele werkdag door. De ideale lichtgewicht laptop met krachtige prestaties en handige beveiligingsfuncties. Geniet van het 12,4 inch touchscreen, tot 256 GB opslagruimte en 8 GB RAM-geheugen. Met het gestroomlijnde ontwerp en de handige Windows Hello inlogfuncties is de Surface Laptop Go 2 perfect voor onderweg. Bij TéGéTèl | HBA staan we klaar voor jou in geval je hulp nodig hebt. Meer weten over de Surface Laptop Go 2? Vraag dan nu de factsheet aan.

INTEL® CORE™ I5

Snel en krachtig met een 11e generatie Intel® Core™ i5.

SUPPORT

Bij TéGéTèl | HBA zijn wij 24/7 beschikbaar om jou te ondersteunen.

BATTERIJDUUR

Batterij gaat tot 13,5 uur mee, genoeg voor je werkdag op kantoor of onderweg.

BEVEILIGING

Beveiligde kern met TPM 2.0.

SURFACE LAPTOP GO 2 VOOR ZAKELIJK GEBRUIK

De Surface Laptop Go 2 voor zakelijk gebruik is ontworpen om draagbaarheid en kwaliteit te bieden voor elk projectplan, videogesprek en presentatie. Met studiomicrofoons en een HD-camera kun je er niet alleen op je best uitzien, maar ook zo klinken. Dankzij de sterke prestaties en comfort van typen biedt het een perfecte combinatie voor zakelijk gebruik, terwijl de verschillende opslagruimte- en geheugenopties aan jouw behoeften voldoen.

IDEALE LAPTOP VOOR ONDERWEG

Met de lichte en draagbare Surface Laptop Go 2 van slechts 1127g kan je flexibel werken, daarnaast past het gemakkelijk in je tas. Laad je Surface Laptop Go 2 snel op en blijf productief gedurende de hele dag. Maar ook de veiligheid is gegarandeerd, want met de verwisselbare harde schijf drive behoud je controle over je gevoelige informatie. Werk waar je ook bent zonder compromissen.

VEILIG EN SIMPEL BEHEER

Met de Surface Laptop Go 2 voor zakelijk gebruik kun je al je dagelijkse taken met gemak uitvoeren. Implementatie en beheer zijn gestroomlijnd, wat je tijd en geld bespaart. Bovendien biedt Surface Laptop ingebouwde, cloudgestuurde beveiliging van chip tot cloud, inclusief Windows 11 Pro. Windows 11 Pro is ontworpen voor hybride werk en is krachtig voor Surface voor zakelijk gebruik, consistent voor IT en veilig voor iedereen. Verbeter de productiviteit en focus van je werknemers dankzij de vereenvoudigde en gestroomlijnde interface.