MICROSOFT SURFACE GO 3

Microsoft Surface Go 3

SPECIFICATIES

  • 10,5 inch touchscreen

  • 4 GB of 8 GB RAM

  • eMMC-station: 64 GB / SSD: 128 GB, 256 GB

  • 11 uur batterijduur

  • tot 553g gewicht

  • 1 x USB-C, 3,5 mm koptelefoonaansluiting, 1 x Surface Connect-poort, Surface Type Cover-poort, MicroSDXC-kaartlezer en 4G LTE Advanced: Nano-simkaartlade

  • Vraag de factsheet aan voor alle technische specificaties

MICROSOFT SURFACE GO 3

De kleinste en lichtste 2-in-1-laptop. Deze laptop is geschikt om met iedereen in contact te blijven, waar je ook bent. Snel ideeën opschrijven, presentaties maken, e-mail beheren en helpen met huiswerk, de Microsoft Surface Go 3 is hier geschikt voor! Bij TéGéTèl | HBA ondersteunen we jou als Microsoft Silver Partner bij het aankoop en post-sale proces. Zo bieden we niet alleen Microsoft software en hardware, maar zijn wij ook het aanspreekpunt voor alle producten en diensten. Wil je meer over de specificaties van de Surface Go 3 weten? Download dan nu de factsheet.

INTEL® CORE™ I3

Snel en krachtig met een 10e generatie Intel® Core™ i3.

SUPPORT

Bij TéGéTèl | HBA zijn wij 24/7 beschikbaar om jou te ondersteunen.

BATTERIJDUUR

Batterij gaat tot 11 uur mee, genoeg voor je werkdag op kantoor of onderweg.

BEVEILIGING

Firmware op afstand beheren met een Microsoft open-source UEFI.

ZAKELIJKE TOUCH

Als je als professional veel onderweg bent en behoefte hebt aan een zakelijke tablet waarmee je overal kunt werken, dan biedt de Surface Go 3 uitkomst. Met het 10,5″-aanraakscherm dat speciaal is geoptimaliseerd voor verbeterde tablet-, touch- en digitale penmogelijkheden, kun je gemakkelijk en efficiënt werken waar je ook bent. De Surface Go 3 is een veelzijdige en krachtige zakelijke tool, die geschikt is voor zowel grote als kleine ondernemingen. Door de slimme combinatie van functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid is de Surface Go 3 een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en hoogwaardige oplossing.

MICROSOFT SURFACE ACCESSOIRES

Of je nu presentaties geeft aan klanten, trainingsvideo’s bekijkt of vergadert met collega’s, de hoge resolutie van 220ppi op de Surface is een waardevolle toevoeging. Hierdoor zijn de beelden haarscherp en kun je je boodschap op een professionele manier overbrengen. Bovendien bieden de accessoires van Surface, zoals een draadloze muis of een toetsenbord, nog meer mogelijkheden om het maximale uit je presentaties en vergaderingen te halen. Met deze accessoires kun je efficiënter werken en meer focus leggen op de inhoud van je presentatie of vergadering. Of je nu veel onderweg bent of voornamelijk op kantoor werkt, de Surface en de bijbehorende accessoires zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een gebruiksvriendelijke en krachtige oplossing.

PRODUCTIVITEIT ON THE GO

Als zakelijke professional wil je kunnen vertrouwen op je laptop, waar je ook bent. Met een draagbare laptop met een batterijlevensduur tot 11 uur hoef je je geen zorgen te maken over het snel leegraken van je batterij, zelfs niet tijdens lange werkdagen of reizen. Bovendien laadt de Surface Go 3 snel op, waardoor je in een mum van tijd weer volledig opgeladen bent en door kunt werken. Of je nu onderweg bent naar een belangrijke afspraak, in een vergadering zit of thuis werkt, deze draagbare laptop biedt de kracht en flexibiliteit die je nodig hebt om productief te blijven en je doelen te bereiken.