LOGITECH WIRELESS ILLUMINATED KEYBOARD K800

Lichtgevend toetsenbord!

Logitech Wireless Keyboard

SPECIFICATIES

  • Lichtgevend

  • PerfectStroke™-toetsensysteem

  • LOGITECH® Incurve-toetsen

  • Micro-USB-kabel

  • Draadloze verbinding

  • Logitech® Unifying-ontvanger

De Logitech Wireless Illuminated Keyboard is een verlicht draadloos toetsenbord. Ideaal!

TOETSEN

De toetsen zijn LOGITECH® Incurve-toetsen™.  Dit zijn duurzame toetsen die ervoor zorgen dat je vingers een goede positie aannemen. Daarnaast zijn de toetsen gerond.  Met het PerfectStroke-toetsensysteem wordt de kracht verspreidt waarmee je typt over het toets oppervlak. Zo is elke aanslag soepel en stil.

VERLICHTING

Het toetsenbord past de verlichting automatisch aan de lichtomstandigheden aan. Je kunt deze ook naar wens aanpassen met een druk op een knop. De toetsen zijn lasergeëtste en verlicht. Ze zijn fel genoeg om in het donker mee te kunnen typen. Alleen de tekens worden verlicht, zodat je precies ziet wat je moet zien.

DRAADLOOS

Afstandssensors detecteren de handen wanneer ze bij het toetsenbord komen zodat de verlichting in- of uitgeschakeld kan worden. Dankzij de draadloze verbinding worden vertragingen of uitval voorkomen.

ONTWERP

Het toetsenbord heeft een strak ontwerp, een slank profiel, een duidelijk gedefinieerde rand en het gestroomlijnde, draadloze ontwerp. Het toetsenbord is gemakkelijk staand op te bergen voor extra ruimte op je bureau.

AANVULLING

De Logitech Wireless Illuminated Keyboard kun je aanvullen met de Logitech Unifiying-ontvanger Hiermee kun je gemakkelijk andere apparaten, zoals een draadloze muis, aansluiten.