LOGITECH BRIO ULTRA HD PRO BUSINESS WEBCAM

Hoogwaardige 4K-webcam met HDR en ondersteuning voor Windows Hello

SPECIFICATIES

  • 4K/30 fps

  • Megapixel camera: 13

  • Microfoonbereik: Tot 1.22 m

  • USB-A plug-and-play, ondersteunt USB-C met externe adapter (niet inbegrepen)

DE ULTIEME WEBCAM VOOR VIDEOVERGADERINGEN

Logitech Brio is onze beste en meest geavanceerde webcam voor bedrijven. Brio zit vol met innovatieve technologieën en legt de lat voor excellente samenwerking via ultra 4K HD-video hoger.

De RightLight™ 3- en HDR-technologie (High Dynamic Range) passen zich automatisch aan zodat je er professioneel uitziet in alle lichtomstandigheden, zoals bij weinig licht, direct zonlicht of scherpe contrasten.

Brio is gecertificeerd voor bedrijven en ondersteunt Windows Hello met geïntegreerde optische en infraroodsensoren.

HET BESTE VAN HET BESTE

Brio is een indrukwekkend stukje technologie dat kristalheldere video streamt met uitstekende resolutie, beeldsnelheid, kleur en details, waaronder autofocus en 5x HD-zoom. Brio levert 4K Ultra HD-video bij 30 fps, HD 1080p bij 30 of 60 fps en HD 720p bij 30, 60 of ultravloeiende 90 fps voor een buitengewoon helder, vloeiend en haarscherp beeld.

AANPASBAAR GEZICHTSVELD

Kies uit drie voorinstellingen voor het gezichtsveld om je video van het perfecte kader te voorzien. Selecteer 65° diagonaal voor een ideaal beeld van het hoofd en de schouders. Kies 78° of 90° diagonaal om een groter deel van de ruimte in beeld te brengen. Met 5x HD-zoom in spectaculaire 4K-resolutie kun je beter inzoomen, ongeacht de gekozen instelling voor het diagonale gezichtsveld.

KLINK PROFESSIONEEL IN ELKE OMGEVING

Brio heeft twee geïntegreerde, omnidirectionele microfoons met technologie voor ruisonderdrukking. De microfoons nemen het geluid helder tot maximaal één meter afstand op zonder de achtergrondruis te versterken, zodat gesprekken altijd natuurlijk en duidelijk overkomen.