NIEUWE FEATURES IN MICROSOFT OUTLOOK 365

Microsoft introduceert met de nieuwste versie van Outlook verschillende handige features en een interface die bijna identiek is aan de online versie. Microsoft Outlook 365 biedt verschillende opties voor online samenwerken en het plannen van meetings.

POLLS

Microsoft biedt met polls een alternatief voor de bekende datumprikkers. Laat de deelnemers van een meeting hun beschikbaarheid en voorkeuren voor een meeting doorgeven met behulp van een poll in Outlook.

FILTERS IN AGENDA

Het filteren van items in de agenda maakt het makkelijker om specifieke afspraken terug te vinden. Je kunt bijvoorbeeld filteren op meetings die jij hebt georganiseerd of op categorie.

REACTIONS

Reageren op een ontvangen e-mail met een emoji? Ook dat kan met het nieuwe Outlook 365!

MICROSOFT EDGE SIDEBAR-INTEGRATIE

Het nieuwe Outlook 365 biedt tot slot een sidebar-integratie met Microsoft Edge. Gebruikers hebben vanuit Microsoft Edge direct toegang tot Outlook.

RELEASE

Wil jij de nieuwste versie alvast proberen? Je kunt eenvoudig overschakelen en alle nieuwe features testen. Je kunt de nieuwe versie van Outlook 365 inschakel door rechts bovenin de schakelaar naar “de nieuwe versie van Outlook uitproberen” om te zetten. Liever nog even gebruik maken van de huidige versie? Geen probleem! Je kunt de nieuwe versie uitproberen en terugschakelen naar de huidige versie van Outlook.