LAAT JOUW BEDRIJF GROEIEN MET ONZE SLIMME ICT- EN TELECOMOPLOSSINGEN

SYMPATHIEK

MERKONAFHANKELIJK

OBJECTIEF

LAAT JOUW BEDRIJF GROEIEN MET ONZE SLIMME ICT- EN TELECOMOPLOSSINGEN

Slimme ICT- en telecomoplossingen bieden jouw bedrijf de mogelijkheden om door te kunnen groeien en efficiënt (samen) te werken en te communiceren.

ICT en telecom zijn steeds meer met elkaar verbonden. En dat betekent dat steeds meer slimme integraties mogelijk zijn. Als partner op het gebied van ICT en telecom zorgen we dat jouw bedrijf kan groeien door deze processen zo in te richten dat jij je kunt richten op jouw core business.

CONNECTIVITY

Altijd en overal verbonden met onze slimme oplossingen op het gebied van connectiviteit. Wij leveren complete oplossingen van internetverbinding en WiFi tot en met hosted telefonie.

SECURITY

Complete beveiligingsoplossingen van 2FA en password management tot en met mobile device management (MDM), monitoring en zelfs camerabeveiliging en toegangscontrole.

CLOUD DIENSTEN

Wij leveren diverse clouddiensten, zoals de online werkplek van ons eigen merk HelloC, Microsoft 365 en verschillende hybride oplossingen.

COMMUNICATIE

Communicatie is meer dan alleen bellen en e-mailen. Combineer de verschillende communicatiemiddelen, zoals WhatsApp en Microsoft Teams, om met elkaar samen te werken.

IT
SERVICES

Zorg voor continuïteit met werkplekbeheer, mobile device management en mobiele back-ups.

BUSINESS INFORMATION

Het CRM is het kloppende hart van jouw bedrijf. Koppel communicatie aan informatie en krijg meer inzicht in jouw business.

COMPLETE ICT- EN TELECOMOPLOSSINGEN

Wij richten ons op het leveren van complete ICT- en telecomoplossingen aan het midden- en kleinbedrijf in de regio’s Rijnmond, Drechtsteden en Rivierenland. Wij leveren o.a. diverse online werkplekken en cloudoplossingen, vaste en mobiele telefonie en zijn druk bezig met de aanleg van snelle en stabiele glasvezelverbindingen voor ondernemers in de regio. Naast ons eigen merk HelloC leveren wij als KPN Excellence Partner en Microsoft Silver Partner alle vertrouwde diensten van KPN en Microsoft.

SAMEN GROEIEN

TéGéTèl | HBA is al 25 jaar de regionale ICT- en telecompartner voor het MKB. Ons team, dat bestaat uit specialisten, staat voor je klaar met deskundig advies en support. Als betrouwbare samenwerkingspartner stellen wij jouw bedrijf in staat om door te groeien. Dat doen we door slimme en complete ICT- en telecomoplossingen in te zetten. Daarbij kun je altijd rekenen op onze persoonlijke aanpak.

AFSPRAAK MAKEN

Laat jouw bedrijf groeien met onze slimme ICT- en telecomoplossingen. Neem contact op voor het maken van een afspraak met een van onze specialisten.