ISO-CERTIFICERING

Afgelopen week stond in het teken van onze ISO-certificering. Jaarlijks wordt door QualityMasters onze externe ISO audit uitgevoerd.

AMBITIE

Stefan Zijlstra (directeur) vertelt over de ISO-certificering en waarom deze zo belangrijk is voor TéGéTèl | HBA. “Wij zijn in 2020 gestart met de ISO-certificering en hebben deze met succes behaald. Het behalen van onze ISO-certificering past goed bij onze ambities en de professionalisering die op dit moment binnen TéGéTèl | HBA plaatsvindt.”

ISO-CERTIFICERING

“ISO 9001 heeft betrekking op de kwaliteitsnormen binnen onze organisatie. Het stroomlijnen van processen en activiteiten is een onderdeel van deze norm. En dat is voor ons als dienstverlener natuurlijk erg belangrijk. ISO 27001 richt zich specifiek op de veiligheid van alle (digitale) gegevens van onze organisatie en het beperken van eventuele risico’s.”

SAMENWERKING MET QUALITY MASTERS

Stefan Zijlstra vertelt over de samenwerking met QualityMasters: “TéGéTèl | HBA en QualityMasters hebben mooie raakvlakken. Niet alleen omdat onze bedrijven beiden 25 jaar bestaan, maar ook omdat we waarde hechten aan kwaliteit en veiligheid. Hierdoor zien we dat we met de aandachtspunten van QualityMasters concreet aan de slag kunnen om onze dienstverlening te verbeteren.” De samenwerking met QualityMasters beperkt zich niet tot de jaarlijkse audit. “Wij kunnen altijd bij QualityMasters terecht voor deskundig advies. Ik vind het belangrijk dat onze professionalisering een constant proces is. Natuurlijk is de jaarlijkse audit belangrijk, maar uiteindelijk is dat natuurlijk een optelsom van de 365 dagen hard werken die daaraan vooraf zijn gegaan.” Jacko Brouwer van QualityMasters was dit jaar verantwoordelijk voor de audit. “Jacko heeft aan het einde van de dag het rapport opgemaakt. Hier staan een aantal kleine aandachtspunten in, dus daar kunnen we weer mee aan de slag!”

Stefan Zijlstra

Heb je nog vragen?

Neem dan even contact op met Stefan Zijlstra op 085 – 04 79 777.