Aanleg glasvezel industrieterrein Gorinchem kan beginnen

GLASVEZEL IN GORINCHEM VAN START

We kennen het allemaal: een dure glasvezelverbinding van FFTO met een SLA en hoge kosten. Wij hebben gemerkt dat deze kosten voor kleinere ondernemers soms te hoog waren. En dat terwijl ook deze ondernemers kunnen profiteren van een snelle en stabiele internetverbinding via glasvezel.

TéGéTèl | HBA besloot dan ook om een initiatief voor de aanleg van een snelle en betaalbare glasvezelverbinding in Gorinchem te starten. Stefan Zijlstra: “Wij zien dagelijks hoe belangrijk een goede internetverbinding is voor ondernemers. Zeker nu ICT en telecom steeds meer met elkaar verbonden zijn, is de internetverbinding echt de basis. Ook bellen gaat immers steeds vaker via internet met cloudbellen, VoIP en bellen via Microsoft Teams.”

Het initiatief richt zich op de bedrijventerreinen Papland en Oost I en Oost II. “Het heeft ons leuke gesprekken met lokale ondernemers opgeleverd. Wij merkten snel dat er interesse was voor een sneller en betaalbaar alternatief voor de bestaande internetverbindingen.”

Glasvezelabonnement voor iedere ondernemer

“Tijdens de gesprekken met de lokale ondernemers merkten we dat er behoefte was aan meer alternatieven. Wij bieden dan ook verschillende abonnementen aan. Zo kunnen ondernemers kiezen voor een gedeelde glasvezelverbinding (1:40) of een eigen glasvezelverbinding. Het is mooi dat we door de gesprekken met ondernemers deze alternatieven kunnen bieden.”

Nu de benodigde vergunningen door de gemeente Gorinchem zijn toegekend, kan worden gestart met de aanleg van het glasvezelnetwerk. “We zijn blij dat we kunnen starten met de aanleg en ondernemers in Gorinchem kunnen voorzien van een snelle én betaalbare glasvezelverbinding.”

Fore Freedom

Het glasvezelnetwerk wordt aangelegd samen met onze partner Fore Freedom. “Fore Freedom is onze samenwerkingspartner voor de aanleg van het glasvezelnetwerk. En die samenwerking is ons zo goed bevallen dat we ook in de toekomst samen blijven werken om meer bedrijventerreinen in de omgeving van Gorinchem te voorzien van glasvezel. Houd onze website en socials in de gaten voor het laatste nieuws.”

Aanmelden

Ook profiteren van een snelle en betaalbare glasvezelverbinding? Je kunt aanmelden via: https://tegetel.nl/glasvezel-gorinchem/.

Wij verwachten eind augustus te kunnen starten met de graafwerkzaamheden, dus wees er snel bij!