Harry Hamers op bezoek bij Van Wijngaarden Groothandel en Super Safe bedrijfskleding

Familiebedrijf Van Wijngaarden Groothandel en Super Safe bedrijfskleding breiden uit 

Al 5 jaar is TéGéTèl HBA trots partner van Van Wijngaarden en Super Safe. Beiden in handen van één familie. Van Wijngaarden is dé groothandel in Sliedrecht en omstreken als het gaat om ijzerwaren en gereedschappen. Super Safe is een groothandel in bedrijfskleding. Ze bieden hun klanten een uitgebreid assortiment, uitstekende service en vakkundige medewerkers.

Daar sluiten wij als ons TéGéTèl HBA 100% bij dit serviceniveau aan. En in het bijzonder onze zeer gewaardeerde collega Harry Hammers. Harry is de vaste adviseur voor beiden groothandels. Toen Harry vorig jaar werd gebeld dat het pand met 1000 m2 extra wordt uitgebreid stond hij voor een kleine uitdaging. 

De medewerkers die in het magazijn werken moeten met een los toestel onderling bellen en ook telefonisch klanten te woord staan. De huidige Stand-Alone Dect oplossing was niet toereikend. De afstanden zijn te groot om bereik te hebben op de toestellen.

Maar dan komt de vraag; Hoe zorg je ervoor dat een magazijn met Dect-toestellen telefonisch optimaal bereikbaar is?

Harry heeft na een bezoek een vrij nieuwe oplossing geadviseerd. Bij IP Multi Cell Dect is het mogelijk om de toestellen te verbinden middels opgehangen zenders door het pand. Zo kunnen de medewerkers het hele pand doorlopen en toch in gesprek blijven. In 1 week tijd is het hele netwerk overgezet door onze Engineer en hadden de medewerkers overal bereik. Missie geslaagd! 

Wat ook mooi is om te melden is dat Van Wijngaarden al een poosje met KPN ÉÉN vast mobiel integratie belt en sinds kort profiteren van het gemak van VoLTE. VoLTE staat voor Voice Over LTE (4G) en heeft als voordeel dat het netwerk een grotere capaciteit aankan en daardoor de gesprekskwaliteit toeneemt. Met VoLTE belt van Wijngaarden met een betere kristalheldere geluidskwaliteit op het mobiele netwerk van KPN. Een mooie oplossing waar we erg trots op zijn. 

TéGéTèl | HBA wenst van Wijngaarden veel succes met de State of the Art uitbreiding van het pand aan de Trapezium 350 te Sliedrecht.