FaceTime updates

FaceTime updates

Nu we steeds meer thuis werken zijn we natuurlijk op zoek naar nieuwe manieren om met elkaar samen te werken en te communiceren. Apple besteedde tijdens #WWDC dan ook ruimschoots aandacht aan de nieuwste updates en functies van FaceTime.

Updates

Naast een aantal praktische updates op het gebied van noice cancelling – door Apple voice isolation genoemd – werd bekend gemaakt dat FaceTime binnenkort voor iedereen beschikbaar is. Zo kunnen Apple-gebruikers binnenkort iedereen uitnodigen voor een gesprek via FaceTime.

En nu we massaal gebruik maken van diverse tools om op afstand contact met elkaar te houden, introduceert Apple nog een aantal handige updates voor FaceTime. Zo moet de nieuwe rasterweergave zorgen dat alle deelnemers aan het gesprek zichtbaar zijn. Ook de portretmodus van de iPhone is aangepast: met deze nieuwe portretmodus kunnen deelnemers aan videogesprekken de achtergrond laten vervagen om zo hun privacy te beschermen.

Noice cancelling

Apple kondigde daarnaast voice isolation aan. Gebruikers kunnen hun microfoon zo instellen dat achtergrondgeluiden worden weggefilterd.

SharePlay

FaceTime biedt Apple-gebruikers binnenkort ook de mogelijkheid om op afstand samen naar muziek te luisteren of samen films en series te kijken.