Samsung Galaxy S20

DE NIEUWE SAMSUNG GALAXY S20 IS HIER EN 5G-READY

Samsung heeft tijdens het Unpack-event op 11 februari de nieuwe Samsung Galaxy S20-modellen gelanceerd die ook zakelijk zeer interessant zijn. Deze onderscheiden zich door de fantastische camera’s én zijn ook nog eens 5G-ready. De toestellen zijn de perfecte opvolger voor de immens populaire Galaxy S10. De nieuwe S20-modellen zijn nu te koop bij TéGéTèl | HBA. Hoe gaan ze jou helpen als ondernemer?

SAMSUNG GALAXY S20

Iedereen verwachtte als opvolger de Galaxy S11, maar Samsung maakt gelijk een sprong naar de S20. Maar ook een sprong qua techniek, want – het topmodel – de Samsung Galaxy S20 Ultra heeft van de 3 modellen de beste specificaties. Het toestel heeft 4 camera’s aan de achterkant, waaronder een 108-megapixel camera en een ultra-groothoeklens. Met de VGA-camera kan het toestel beter diepte inschatten, waardoor foto’s echt tot leven komen.

5G-READY

Naast deze revolutie op cameragebied, is de nieuwe Galaxy S20-serie voor het eerst compatibel voor 5G. Hiermee kan je nog veel sneller internetten, eenvoudig grote bestanden delen, in de cloud werken, of eenvoudig een offerte digitaal verzenden. Maar ook complexe IoT-oplossingen zullen mogelijk zijn. Het helpt jou als ondernemer om hiermee je bedrijf verder te digitaliseren. Met de nieuwe Samsung Galaxy S20-serie komt dit weer een stapje dichterbij. Met 5G wordt al flink getest en zal over een tijdje beschikbaar zijn op ons netwerk.

OPTIMALE FOTO’S

Met een uiterst geavanceerd camerasysteem gaat het nieuwe vlaggenschip van Samsung de strijd aan met de (semi)professionele camera’s van de grote Japanse cameramerken.

De S20 Ultra heeft in totaal vijf camera’s en richt zich op gebruikers die de hoogste eisen aan fotografie stellen. De Ultra heeft vier camera’s aan de achterkant: een 108 megapixel hoofdcamera, een 48 megapixel telelens, een 14 megapixel ultra-groothoeklens en een VGA-camera die infraroodlicht gebruikt om de diepte te bepalen. Aan de voorkant zit een selfiecamera van maar liefst 40 megapixel. Deze smartphone is een musthave voor iedere ondernemer die veel bezig is met online en fotografie.

Galaxy S20+ is ook voorzien van deze geweldige camera’s, maar daar ontbreekt wel de giga-zoom. De S20 heeft drie camera’s aan de achterkant waarmee je tijdens een normale werkdag en privé ook geweldige foto’s maakt. Wel zijn de mogelijkheden tot in- en uitzoomen beperkter.

QUICK TAKE

Een nieuwe functie die op alle drie de S20-toestellen zit is Quick Take, waarbij drie foto’s tegelijk worden genomen. Een met de hoofdcamera, een met de telelens en een met de groothoeklens. Vervolgens kun je de beste foto kiezen.

Stel je voor dat je als eigenaar van een bedrijfspand tijdens een storm foto’s wilt maken van de schade aan het dak op de 23e verdieping, dan kun je dat vanaf nu vanaf de grond doen en een gedetailleerde foto doorsturen naar de aannemer. Het paradepaardje S20 Ultra heeft een periscooplens met 10x optische zoom en een 100x digitale zoom, genaamd Space Zoom. 8K video is mogelijk met 24 beelden per seconde. Daarnaast is nog een 30x hybride zoom aan boord zonder enige kwaliteitsverlies. De selfiecamera is tot 4K video in staat met 60 beelden per seconde. In het kleinste detail op camera vast te leggen.

SAMSUNG GALAXY S20: SCHERM EN BATTERIJ

Alle drie de modellen beschikken over een super Amoled-scherm. Ze beschikken over 3200 x 1440 pixels en zijn weer beter dan die van hun voorganger: WQHD in plaats van QHD+. Het 120 hz Infinity-O Dynamic Amoled-scherm is van een superieure kwaliteit. De formaten van de schermen verschillen wel.

De Galaxy S20 Ultra heeft een schermdiagonaal van maar liefst 6,9 inch en overtreft daarmee de Galaxy Note10+. Dit model is dus perfect voor lange e-mails, presentaties of video-bellen. De S20+ heeft een iets kleiner scherm van 6,7 inch en de normale S20 is voorzien van een 6 inch scherm.

Een voordeel van deze grote schermen is dat het meer ruimte biedt voor de accu. De Ultra garandeert met zijn batterij van maar liefst 5000 mAh een zeer lange gebruikstijd. Zelfs tijdens een lange (zaken)reis blijft deze smartphone werken zonder dat hij aan het stopcontact hoeft te worden aangesloten. Zo blijf je altijd in business

OVERIGE SPECIFICATIES

De Ultra is verkrijgbaar in een versie met 128 GB interne opslag en een versie met 512 GB geheugen. Met een micro-SD-kaart is het geheugen uit te breiden tot 1 TB. Hiermee heb je veel geheugen om werk gerelateerde zaken altijd bij je te hebben en gelijk aan de slag te kunnen zonder PC.

Gebleven is de ultrasone vingerafdruksensor. Alle drie de toestellen zijn stof- en waterdicht volgens de IP68-norm. De Dolby Atmos-speaker van AKG zorgt voor een prettig geluid, niet geheel onbelangrijk. Het trio draait op Android 10 in combinatie met Samsungs gebruikersinterface.

MEER WETEN OF DIRECT BESTELLEN?

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe topmodellen voor de zakelijke gebruiker? Neem contact op met Tino Schut, bel 085 04 79 777.