TéGéTèl | HBA is de sympathieke ICT- en telecomspecialist voor het midden- en kleinbedrijf in de regio Gorinchem. Stefan Zijlstra – directeur IT – deelt in dit artikel de must-have ICT- en telecomoplossingen voor het mkb.

ONLINE WERKPLEK: DE BASIS VOOR EEN PRODUCTIEVE WERKDAG

“Wij zien de online werkplek als de basis voor een productieve werkdag en integratie met verschillende tools. TéGéTèl | HBA biedt ondernemers en bedrijven de keuze uit twee opties: de online werkplek van ons eigen merk HelloC en een online werkplek van Microsoft 365. Op deze basis bouwen we samen verder zodat de online werkplek perfect is afgestemd op jouw wensen en behoeften.”

HORNET SECURITY: BACK-UPS & BEVEILIGING

“Zakelijk is e-mail nog altijd een belangrijk communicatiemiddel: belangrijke afspraken worden per mail bevestigd en getekende offertes worden gemaild. Wij zien helaas nog regelmatig dat belangrijke e-mails verloren raken doordat er geen back-ups van de mailboxen beschikbaar zijn. Wij bieden een oplossing voor het maken van back-ups van de mailboxen binnen Microsoft 365. Alle back-ups zijn direct beschikbaar in geval van nood. Zo kun je snel weer verder.” Phishing en spam zijn niet alleen een groot beveiligingsrisico, maar ook een bron van irritatie. “Niets zo vervelend als een inbox die vol zit met spam en phishing e-mails. Wij werken hiervoor samen met Hornet Security, een geavanceerde tool die zorgt voor een schone inbox en controle over welke e-mails in het spam-filter belanden.” Hornet Security biedt daarnaast de mogelijkheid om e-mails slim te archiveren en om automatisch een handtekening aan de uitgaande mails toe te voegen.

KEEPER SECURITY: DE PASSWORD MANAGER VOOR HET MIDDEN- EN KLEINBEDRIJF

“Wij gebruiken steeds meer verschillende wachtwoorden: niet alleen op het werk, maar ook privé. En dat maakt dat mensen nog te vaak kiezen voor makkelijke wachtwoorden. Helaas zijn die makkelijke wachtwoorden ook voor hackers heel erg gemakkelijk. Password managers – zoals Keeper Security – zorgen ervoor dat je kunt kiezen voor veilige wachtwoorden én nooit meer een wachtwoord vergeet. Alle wachtwoorden worden door Keeper Security beveiligd opgeslagen en kunnen met de browser extensie direct worden ingevuld. En met de uitgebreide opties voor beheerders is dit echt dé password manager voor het midden-en kleinbedrijf.”

MICROSOFT TEAMS EN TELEFONIE-INTEGRATIE: SLIMME COMMUNICATIE

Wij gebruiken niet alleen meer wachtwoorden, maar ook meer verschillende communicatiemiddelen. “Het is mooi om te zien dat we door alle technische ontwikkelingen steeds meer manieren hebben om met elkaar te communiceren, maar dat vraagt ook om slimme integraties. TéGéTèl | HBA biedt slimme Teams- en telefonie-integraties (VaMo) die zorgen dat je altijd en overal bereikbaar bent. Het mooie van deze oplossingen is dat alle devices en kanalen met elkaar communiceren: zo wordt je dus niet meer gestoord door bijvoorbeeld een mobiele telefoon terwijl je via Microsoft Teams in gesprek bent.”

GLASVEZEL: RAZENDSNELLE INTERNETVERBINDING

“Wij zien dat steeds meer gemeenten akkoord geven voor de aanleg van glasvezel op bedrijventerreinen: een mooie ontwikkeling die ondernemers en bedrijven kansen biedt om optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden die het internet biedt.”