SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE

De ultieme ervaring met de Samsung Galaxy S7 FE!

Samsung Galaxy Tab S7 FE

SPECIFICATIES

  • Display 12,4 inch

  • 64GB of 128GB

  • 4GB of 6GB RAM

  • MicroSD van maximaal 1 TB

  • USB-C

  • 5 MP voorcamera, 8 MP achter camera

BEELDSCHERM

De Samsung Galaxy Tab S7 FE heeft een 12,4 inch display. Op het scherm komen alle details tot leven en het beeld wordt ondersteunt door het krachtige geluid van AKG. Twee luidsprekers en Dolby Atmos zorgen voor een surround sound. Met de 8MP achter camera en de 5MP voorcamera kun je prima foto’s maken en videobellen.

OPSLAGRUIMTE

De Galaxy Tab S7 FE is voorzien van een Snapdragon 778G chipset en zorgt voor snel en soepel streamen. Je kunt eenvoudig multitasken en drie apps tegelijkertijd openen. De Tab S7 FE heeft 64GB of 128GB opslagruimte en 4GB of 6GB RAM. De opslagruimte is uit te breiden met een microSD-kaart tot 1TB.

ONTWERP

De Galaxy Tab S7 FE heeft een slanke full-body vormgeving en minimalistische camerabehuizing aan de achterzijde. Hierdoor ligt de tablet prettig in de hand. De tablet is in vier kleuren beschikbaar: Mystic Black, Mystic Silver, Mystic Green en Mystic Pink.

BIJZONDERHEDEN

De batterij gaat urenlang mee. Je kunt maar liefst 13 uur lang video’s ijken. En met een 45W Super Fast Charging is de batterij in een mum van tijd weer opgeladen. Zet je tablet horizontaal voor een videogesprek en de camera aan de voorkant zorgt dat je centraal in beeld komt. Door middel van drie microfoons ben je duidelijk hoorbaar. De Galaxy Tab S7 FE heeft een S Pen. Die zorgt ervoor dat je handgeschreven tekst in realtime om kan zetten in digitale tekst. De S Pen kan aan de zijkant door middel van een magneetje worden vastgeklikt. Opladen van de S Pen is niet nodig.

Het toestel is ook verkrijgbaar met 5G.