Microsoft Teams

MICROSOFT TEAMS: BELLEN MET JE VASTE TELEFOONNUMMER

Wij hebben natuurlijk al vaker een blog geschreven over bellen via Teams. Nu hebben we echter weer leuk nieuws voor de zakelijke gebruikers van Teams.

MICROSOFT TEAMS

Teams is ontzettend populair geworden door het hybride werken en thuiswerken. Je kunt chatten met collega’s, samen werken en communiceren in verschillende groepen en bestanden met elkaar delen.

BELLEN VIA TEAMS

Ook het bellen en videochatten via Microsoft Teams is een populaire feature. Wij bieden bedrijven nu de mogelijkheid om ook via Teams met hun vaste telefoonnummer te bellen. En dat geldt zowel voor Teams op de desktop als voor de mobiele versie.

Altijd en overal bereikbaar via vaste en mobiele telefoon en via Teams op desktop op mobiel. Je bent dus altijd en overal bereikbaar via het vertrouwde telefoonnummer dat bij jouw zakelijke relaties bekend is.

bellen via Microsoft Teams

AFSPRAAK MAKEN

Ook altijd en overal bereikbaar zijn via telefoon én Teams? Maak nu een afspraak voor een demo. Wij laten zien welke mogelijkheden deze combinatie biedt en hoe je deze voor jouw organisatie in kunt zetten.