TéGéTèl | HBA IS KPN EXCELLENCE PARTNER

In januari 2017 behaalde TéGéTèl | HBA de status ‘Excellence Business Partner’ van KPN. De Excellence status is voorbehouden aan een select gezelschap. KPN verwacht dat een Excellence partner aan een aantal criteria voldoet. Zaken als continuïteit, kennis en kunde op het gebied van KPN-diensten en imago spelen een belangrijke rol.

Vanaf de 96,5 meter hoge KPN Toren op Zuid lichten Volkert Mees (Manager Business Partner Management KPN) en Martin Meijers deze ontwikkelingen in de toch al succesvolle en intensieve relatie toe.

PERSOONLIJK CONTACT MET DE KLANT

Volkert Mees: “KPN kiest heel bewust voor haar Excellence Business Partners. TéGéTèl | HBA en KPN zijn al jaren Business Partners en wij hadden beiden al geruime tijd de wens om door te groeien naar het Excellence partnership. TéGéTèl | HBA is uitstekend in staat om small en medium enterprises te bedienen met de diensten van KPN. Het bedrijf is echt een begrip in de regio en men kent de lokale ondernemers. De afstand tussen TéGéTèl | HBA en de eindklant is vele malen kleiner dan die tussen de eindklant en KPN. Ondernemers doen graag zaken met een flexibele leverancier uit de regio die ze persoonlijk kennen.”

Martin Meijers vult aan: “Wij zijn in staat om de voordelen van de KPN-diensten op een persoonlijke manier naar onze klanten te vertalen. Het KPN-portfolio geeft ons nog meer mogelijkheden om zakelijke klanten kwalitatieve oplossingen aan te bieden.”

Volkert Mees: “Het dienstenpakket van KPN heeft zich in de afgelopen jaren enorm ontwikkeld. Van telecomoplossingen naar geïntegreerde Cloud-oplossingen tot prominente IT-diensten met o.a. online werkplekken en office 365.”

KPN ÉÉN

Martin Meijers: “Juist door die omslag naar het KPN ÉÉN-portfolio is KPN voor ons een zeer geschikte partner om mee samen te werken. KPN is en blijft bovendien een toonaangevend bedrijf dat zeer betrouwbare diensten levert.”

Volkert Mees: “Dat laatste werken wij keihard aan. KPN wil de beste dienstverlener van Nederland zijn. Dat de klanttevredenheidscijfers stijgen is echter niet alleen de verdienste van KPN maar zeker ook van de Business Partners zoals TéGéTèl | HBA uit Gorinchem!”